Antena Căutare

Adrian Năstase îl dă în judecată pe Iohannis: "A te raporta la ceea ce s-a întâmplat acum 12 ani, e absolut aberant. Mi se pare un gest absolut meschin"

Adrian Năstase, fostul premier, a declarat, joi seara, la România TV, că intenția preşedintelui Klaus Iohannis de a-i retrage decoraţia primită acum 17 ani a fost unul absolut meschin. Năstase a anunţat că-l va da în judecată pe şeful statului.

Adrian Năstase îl dă în judecată pe Iohannis: "A te raporta la ceea ce s-a întâmplat acum 12 ani, e absolut aberant. Mi se pare un gest absolut meschin"
Adrian Năstase îl dă în judecată pe Iohannis

"Am trecut într-o altă fază, am făcut plângere, vom ajunge în instanţă. Este un gest discreţionar. Aţi văzut că m-am referit la un personaj celebru, la Iuliu Maniu, dar unii nu au înţeles. A te raporta la ceea ce s-a întâmplat acum 12 ani, e absolut aberant. Mi se pare un gest absolut meschin", a spus Adrian Năstase.

Klaus Iohannis a fost întrebat, în noiembrie, dacă ia în calcul retragerea decoraţiei acestuia şi a spus: ”Da şi pot să vă spun chiar că am decis să retrag toate decoraţiile tuturor celor care au condamnări penale şi se încadrează în prevederile legii care prevede procedura de retragere a ordinelor naţionale. Am demarat efectiv această acţiune şi ea va fi finalizată în foarte scurt timp şi veţi primi prin intermediul Departamentului Comunicare exact lista decretele lor prin care retrag aceste ordine”.

Adrian Năstase l-a criticat dur pe preşedintele Klaus Iohannis, în urma deciziei şefului statului de a-i retrage decoraţia fostului preşedinte al PSD.

Fostul premier Adrian Năstase, care a ispăşit o condamnare la închisoare, a participat la recepţia de 1 Decembrie organizată la Palatul Cotroceni.

Năstase a primit invitaţia în virtutea faptului că a fost decorat în 2002, cu ordinul ”Steaua României în grad de Mare Cruce”.

Iohannis a declarat pe 10 decembrie că va retrage decoraţiile tuturor celor care au condamnări penale, precizând că operaţiunea va fi finalizată în foarte scurt timp.

Mai mulți bani pentru președinte! Ce salariu va avea Klaus Iohannis din ianuarie 2020... Secretarul de stat în Ministerul Transporturilor Valeriu Lupu a provocat un accident rutier la Timişoara! Ce a făcut dup...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x