Antena Căutare

Împușcături și violențe, lângă secțiile de votare pentru alegerile prezidențiale 2019!

Doi dintre bărbaţii implicaţi în incidentele produse, sâmbătă seară, la o secţie de votare din judeţul Prahova, sunt urmăriţi penal, unul fiind reţinut, iar celălalt internat în spital. Alte şapte persoane sunt cercetate pentru de tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Împușcături și violențe, lângă secțiile de votare pentru alegerile prezidențiale 2019! Galerie
Împușcături și incidente violente, lângă secțiile de votare pentru alegerile prezidențiale 2019!

Incidente la alegerile prezidențiale 2019! Poliţiştii au identificat toate persoanele implicate în incidentul produs, sâmbătă seară, în curtea grădiniţei din localitatea prahoveană Drăgăneasa, unde este amenajată o secţie de votare şi unde mai multe persoane în stare de ebrietate au intrat şi l-au agresat pe poliţistul aflat în zonă, a anunţat duminică purtătorul de cuvânt al MAI, Monica Dajbog.

CITEȘTE ȘI: Rezultate Exit Poll Alegeri Prezidențiale 2019 | Sondaj IRES, CURS-AVANGARDE

Împușcături și violențe la alegerile prezidențiale 2019. Potrivit acesteia, procurorul a dispus începerea urmăririi penale pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice faţă de doi suspecţi, unul dintre ei fiind bărbatul cel rănit după ce poliţiştii au folosit armamentul din dotare pentru a aplana conflictul. Bărbatul rănit este sub pază, la spital, în timp ce al doilea suspect este reţinut. Duminică, anchetatorii vor extinde cercetările faţă de cei doi agresori, urmând ca aceştia să fie puşi sub acuzare pentru infracţiunile de ultraj şi atac asupra secţiei de vot. Alte şapte persoane sunt cercetate în acelaşi dosar sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Împușcături și violențe, lângă secțiile de votare pentru alegerile prezidențiale 2019!

Incidente violente la alegerile prezidențiale 2019

Reprezentanta MAI a precizat că bărbatul rănit de poliţiştii care au folosit arma se află în afara oricărui pericol.

Un poliţist, atacat sâmbătă seară de cinci persoane aflate în stare de ebrietate, a tras cu pistolul din dotare, rănindu-l în picior pe unul dintre agresori.

Incidentul s-a produs în localitatea prahoveană Drăgăneasa, în curtea unei grădiniţe în care era organizată o secţie de votare şi în care erau depozitate materiale electorale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sursa : news.ro

Alegeri prezidenţiale 2019 - Prezenţa la vot la ora 11:00 este 11,39%, peste 2 milioane de români exercitându-şi dreptul... Mesajul lui Dan Barna, după ieșirea de la urne: ”Doar unul dintre candidați oferă speranță!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x