Antena Căutare

Alegeri prezidenţiale 2019 - Trei localităţi din Timiş au rămas fără electricitate, din cauza vântului puternic, în zonă fiind trimise generatoare de mare capacitate. Procesul electoral nu este afectat

Din cauza vântului puternic, o comună din Timiş şi trei sate aparţinătoare au rămas fără curent electric. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a trimis un container cu generator de mare capacitate, urmând ca alte două să ajungă în zonă, din Arad şi Hunedoara. Procesul electoral nu a fost întrerupt, secţiile de votare fiind alimentate cu energie electrică de la generatoare autonome.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Timiş, localitatea Traian Vuia, din estul judeţului Timiş, a rămas fără electricitate, din cauza vântului puternic.

”Ca urmare a vântului puternic în zona de est a judeţului Timiş, comuna Traian Vuia şi 3 sate aparţinătoare (Sudriaş, Susani şi Jupani) au rămas nealimentate cu energie electrică. Este afectată o linie de medie tensiune, cu o estimare a timpului de remediere în cursul acestei zile”, a transmis ISU Timiş.

În zonă a fost trimis un container de la Lugoj, alte două urmând să ajungă din Arad şi Hunedoara.

”Pentru a preîntâmpina prelungirea duratei de întrerupere a furnizării cu energie electrică, în urma solicitării ISU Timiş, Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă, prin Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă a dispus dislocarea unui container suport logistic tip 4 de iluminat de la Detaşamentul de Pompieri Lugoj şi încă două containere care vor veni în sprijin din cadrul ISU Arad şi ISU Hunedoara. Containerele de suport logistic tip 4 de iluminat vor rămâne în dispozitiv până la remedierea tuturor problemelor legate de alimentarea cu energie electrică”, potrivit ISU Timiş.

Procesul electoral nu este întrerupt în această localitate, secţiile de votare fiind alimentate cu energie electrică de la generatoare autonome.

Sursa : news.ro

Alegeri prezidenţiale 2019. Numărătoarea paralelă a voturilor făcută de PNL: Procente în creștere pentru un contracandid... Alegeri prezidenţiale 2019 - Ministerul Afacerilor Interne: 61 de sesizări privind derularea procesului electoral, până ...
Zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Acești trei nativi se...
Horoscopul zilei de 4 iunie 2023. Berbecii trebuie să fie atenți la bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 4 iunie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți pe plan financiar...
Parteneri
Cel mai bun smoothie antiinflamator. Nutriționiștii îl recomandă pentru micul dejun
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x