Antena Căutare

Alegeri prezidenţiale 2019 – Urne improvizate în butoaie de murături sau în pubele, atât în ţară cât şi în străinătate

Mai mulţi alegători au fotografiat şi au postat pe reţele de socializare urnele pe care le-au găsit în secţiile de votare în care au mers. Într-o comună din judeţul Vâlcea, urna a fost improvizată într-un butoi de murături, în timp ce la Amsterdam alegătorii au găsit o pubelă neagră.

”Aşa se votează la Amsterdam. Am mers până în Amsterdam pentru alegeri ca votul meu să ajungă tot la gunoi”, a scris, pe Facebook, un român.

Cei care i-au citit postarea, l-au încurajat cu mesaje ca ”Votul tău chiar contează, chiar dacă pare altfel”.

De asemenea, un alt cetăţean a postat pe Facebook urna găsită într-o secţie de votare din judeul Vâlcea. Aici, voturile sunt băgate într-un butoi de murături.

”Judeţul Vâlcea, comuna Susani, sat Râmeşti, 2019. Atât au putut! Imaginaţi-vă câte butoaie vor fi la alegerile locale! Butoiul ne face să râdem, iar pardoseala şcolii ne face să plângem”, este textul care însoţeşte fotografia.

FOTO - Facebook/ Cristi Cîmpean

Chiar dacă cei care i-au citit postarea aufăcut glume pe seama murăturilor care ar fi putut i puse pe iarnă în butoi, toţi au apreciat că voturile contează.

Secţiile de votare se vor închide la ora 21.00, dacă nu sunt cozi.

Sursa : news.ro

Alegeri prezidenţiale 2019 - Dolj: Femeie de 44 de ani, agresată în apropierea unei secţii de votare... Alegeri prezidenţiale 2019 - Sibiu: 14 sesizări privind incidente electorale, doar cinci dintre ele fiind confirmate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x