Antena Căutare

Opaa! Un nou moment delicat la dezbaterea Vioricăi Dăncilă. Cum a răspuns candidatul PSD la întrebarea: „Care este teorema lui Pitagora?”

Moment tensionat pentru Viorica Dăncilă, la dezbaterea de joi. După incidentul cu aria cercului, candidatul PSD la alegerile prezidențiale 2019 a fost întrebat care este teorema lui Pitagora.

Opaa! Un nou moment delicat la dezbaterea Vioricăi Dăncilă. Cum a răspuns candidatul PSD la întrebarea: „Care este teorema lui Pitagora?”
Viorica Dăncilă a fost întrebată care este teorema lui Pitagora

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Viorica Dăncilă, canditatul PSD la alegerile prezidențiale 2019, a afirmat în timpul campaniei electorale că a dat meditaţii gratuite la matematică. În acest context, în timpul dezbaterii de marți seara, aceasta a fost întrebată, de unul dintre jurnaliștii prezenți, cum se calculează aria unui cerc. O oră mai târziu, Klaus Iohannis a primit aceeași întrebare.

Viorica Dăncilă a afirmat surâzând că aria cercului este „raza la pătrat”. „Aria cercului este egală cu π înmulţit cu raza la pătrat”, a corectat-o jurnalista care i-a adresat întrebarea de matematică.

Candidatul PSD i-a dat dreptate imediat şi i-a replicat că înţelege de ce i-a fost adresată întrebarea, pentru a fi verificată dacă într-adevăr a dat meditaţii la materia şcolară amintită şi a adăugat „π înmulţit cu raza la pătrat. Vă stau la dispoziţie după terminarea dialogului”.

Plângere penală pe numele Vioricăi Dăncilă: „DNA a spus doar că nu voi fi chemată MÂINE! Asta nu înseamnă că nu voi fi c... Viorica Dăncilă s-a răzgândit! Încurcătură de zile mari! „S-ar crea disconfort și inconveniente de securitate”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x