Antena Căutare

Alina Gorghiu: Nu suntem la fel de penibili ca cei din PSD, să ne picăm propriul Cabinet

Moţiunea de cenzură a Opoziţiei va avea un singur perdant în orice scenariu şi anume PSD, declară la RFI senatoarea PNL Alina Gorghiu. Ea precizează că liberalii nu vor sprijini demersul social-democraţilor.

Alina Gorghiu spune că ”teoretic, n-ar trebui să fie o problemă moţiunea de cenzură pe care PSD a anunţat-o”, iar ”în orice scenariu, acest demers presupune un singur perdant şi anume PSD”.

Întrebată de ce nu vor vota şi parlamentarii PNL moţiunea de cenzură, pentru a deschide calea alegerilor parlamentare anticipate dorite, senatoarea liberală a răspuns: ”Exclus, nu poţi să-ţi baţi joc de votul pe care ţi l-au dat românii şi nici de propriul Guvern. Nu suntem la fel de penibili ca cei din PSD, să ne picăm propriul Cabinet, ăsta este atributul care stă la îndemâna PSD şi a celorlalţi, care vor să voteze o eventuală moţiune de cenzură”. PSD a anunţat iniţierea unei moţiuni de cenzură ca răspuns la angajarea răspunderii Guvernului pentru alegerea primarilor în două tururi de scrutin. În spaţiul public a fost avansată posibilitatea ca liberalii să voteze moţiunea, pentru a forţa căderea propriului Guvern şi a deschide astfel calea alegerilor parlamentare anticipate, dorite atât de PNL, cât şi de preşedintele Klaus Iohannis, dar şi de USR şi UDMR.

Sursa : news.ro

PNL lansează luni un sondaj pentru a măsura patru potenţiali candidaţi ai partidului la Primăria Capitalei, inclusiv Rar... Vasilescu: Sper să fie şi alţi parlamentari în afară de cei de la PSD şi UDMR care să susţină această moţiune de cenzură...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x