Antena Căutare

ANCHETA! Platoul Bucegilor a devenit teren pentru constructii

Consiliul Judetean Dambovita pregateste cadrul legal pentru afacerile Partidului Democrat Liberal.

Pe Drumul Babelor, santierul a fost deschis inca de anul trecut, inainte ca licitatia pentru reabilitarea DJ 713 sa se fi finalizat, semn clar ca Florin Popescu, presedintele Consiliului Judetean (CJ) Dambovita, se grabeste sa subordoneze viitorul Bucegilor intereselor de partid. Drumul Babelor atinge coama muntelui pe Saua Dichiului. Foarte aproape de locul unde se face jonctiunea dintre DJ 713 si DJ 714.

Aceasta este o zona de interes strategic pentru investitorii din zona. Iar CJ Dambovita s-a asigurat ca interesele acestora vor fi bine promovate. Sa ne explicam.

Asfaltarea DJ 713, Drumul Babelor, nu era suficient ca sa potenteze valoarea imobiliara a terenurilor din zona. Florin Popescu, presedintele CJ, si Elena Udrea, ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT), au facut diferenta.

Acestia sunt autorul, respectiv finantatorul, programului "Dezvoltarea infrastructurii din zona montana inalta a judetului Dambovita".

Programul prevede dotarea muntelui cu indicatoare turistice, constructia unui eliport, a unui camping, a unui refugiu Salvamont si a doua cabane turistice. Una dintre aceste doua cabane este plasata fix pe Saua Dichiului.

Cabana respectiva, aflata acum in constructie, este bomba care va curata Bucegii de rododendron si va condamna cocosul de munte la transformarea intr-o banala lectie de biologie despre bogatiile naturale disparute din Romania.

Tot articolul, in Jurnalul National

Victor Ponta: "Basescu e o leguma politica"... UPDATE! Boc si-a asumat raspunderea pe Codul de Dialog Social si plafonarea salariilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x