Antena Căutare

Andrei Marga: Presedintele mi-a reprosat declaratia prin care-l comparam cu Mussolini

Andrei Marga a dat luni seara mai multe explicatii pentru incidentul avut cu presedintele Traian Basescu la ceremonia de depunere a juramantului de catre membrii guvernului Ponta, cand presedintele a intarziat sa-i intinda mana.

"Presedintele mi-a reprosat declaratia prin care-l comparam cu Mussolini, iar eu i-am zis ca nu e bine informat. Am cazut de acord sa discutam chestiunea", a spus acesta la un post de televiziune.

Andrei Marga (65 de ani), este membru al Biroului politic central al PNL si rector al Universitatii "Babes-Bolyai" din Cluj-Napoca. A absolvit facultatea de Filosofie in 1971 si Doctoratul in Filosofie Contemporana in 1976, la Universitatea Babes-Bolyai. Intre 1990-2004 a ocupat functiile de decan, prorector si rector ale aceleiasi universitati.

Intre 1997 si 2000 a condus Ministerul Educatiei Nationale, perioada in care a lansat programul reformei comprehensive a educatiei, care includea reforma curriculara, schimbari in managementul academic si financiar in domeniul educatiei.

VIDEO! Basescu a vazut "portocalii" si la investitura Guvernului Ponta

Foto: Intact Images

Parlamentul a adoptat Legea Amnistiei Fiscale... VIDEO! Basescu a vazut "portocalii" si la investitura Guvernului Ponta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x