Antena Căutare

Antonescu: Puterea da tarcoale PNL si PSD, in speranta ca unul dintre aceste partide va trada

Co-presedintele USL, Crin Antonescu a atras vineri, la Ploiesti atentia asupra „tarcoalelor” Puterii catre PNL si PSD, "in speranta ca unul dintre aceste partide va trada".

"Actuala putere, prin toate vocile ei, nu doreste sa vorbeasca despre gestiunea problemelor tarii, despre marile probleme din sanatate. [...] Desi au primit raspunsuri categorice si din partea PSD, si din partea PNL, tot dau tarcoale in speranta ca unul din aceste partide va trada o intelegere sau aceasta constructie, care este facuta nu pentru noi, ci pentru milioane de oameni, si ca va salva PDL indiferent de rezultatul alegerilor", a declarat acesta, conform Mediafax.

Antonescu a tinut sa dea asigurari ca uniunea social-democrata va rezista in ciuda acestor atacuri pentru ca USL-ul reprezinta milioane de oameni. Chiar si dupa ce jurnalistii prezenti la intalnire i-au oferit exemplul actualului presedinte al SIE, Teodor Melescanu, liderul PNL a tinut sa precizeze faptul ca politicienii de la varful PNL sau PSD nu au tradat niciodata.

Foto: Intact Images

Mihail Boldea: Eram o marioneta in PDL. Plec din tara... Vrei 20.000 de euro? Sustine legea Cojocaru!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x