Antena Căutare

Bani grei pentru români! Klaus Iohannis, anunț de ultimă oră! Cine se va bucura de ajutorul financiar

Președintele Klaus Iohannis, a declarat, miercuri, că România ar putea beneficia de fonduri europene mai mari. Șeful statului a explicat și în ce vor fi investiți acești bani.

Bani grei pentru români! Klaus Iohannis, anunț de ultimă oră! Cine se va bucura de ajutorul financiar
Bani grei pentru români! Klaus Iohannis, anunț de ultimă oră! Cine se va bucura de ajutorul financiar

Potrivit președintelui Klaus Iohannis, este în discuţie o propunere a CE ca fondurile multianuale să fie discutate la pachet cu fonduri destinate revigorării economice, ceea ce înseamnă că România ar beneficia de fonduri mai mari, precizând că urmează însă etapa de negociere, în 18-19 iunie, când va fi Consiliul European.

Aceste fonduri europene vor fi investite în autostrăzi, în linii de cale ferată, în spitale şi în învăţământ. Vor primi bani și firmele.

„Noi am analizat toate oportunităţile. Noi vom investi aceşti bani în proiecte foarte importante pentru România. Nu doar pentru revigorare economică. Vor primi şi firmele posibilitatea să folosească aceşti bani. Vom investi în autostrăzi, vom investi în linii de cale ferată, în proiecte de energie regenerabilă. Vom îmbunătăţi sistemele publice, bani importanţi în sistemul de sănătate publică, în sistemul de învăţământ.

Noi suntem hotărâţi să ne batem cu toţii pentru a primi o alocare cât se poate de substanţială pentru România. Prima etapă în care vom negoia aceste chestkiuni se va desfăşura în 18-19 iunie, când vom avea Consiliul European în format videoconferinţă.”, a spus Klaus Iohannis, la finalul unei întâlniri cu prim-ministrul Ludovic Orban.

Ultimă oră! Este oficial! De când se dublează alocațiile. Parlamentul a decis!

Președintele a mai spus că Guvernul va veni cu inițiative legislative „pentru a repara legile justiției" modificate de PSD în Parlament și care „sunt în funcțiune și sunt imperfecte",

Primul caz de coronavirus la Ministerul Agriculturii! A fost demarată o anchetă epidemiologică... Klaus Iohannis, avertisment pentru români! Ce se va întâmpla, în următoarea perioadă. „Este foarte important”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x