Antena Căutare

Băsescu intenționează să candideze la primăria Capitalei

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a declarat că este „foarte posibil” să candideze la Primăria Capitalei, iar anunțul oficial îl va face săptămâna viitoare.

Traian Băsescu a declarat la Digi24 că este posibil sa candideze, din nou pentru primăria Bucureștiului.

"Încă nu este o decizie luată, dar nu exclud această posibilitate”, a spus Traian Băsescu, precizând că mai are nevoie de o discuție cu liderii tuturor organizațiilor PMP, discuție pe care probabil o va avea vinerea viitoare.

Traian Băsescu a prezentat rezultatele unui sondaj CURS pentru a demonstra că în cazul în care candidează, va lua voturi și de la Nicușor Dan, și de la Gabriela Firea și a spus că, în această privință, „are conștiința împăcată”.

Elevii vor reveni la școală doar în anumite condiții. Raed Arafat, avertisment pentru părinți: ”Dacă vezi că copilul are febră, tușește, strănută, nu-l trimiți la școală!”

Decizia de a candida este motivată de excluderea PMP, partidul pe care l-a fondat, de la negocierile pe care PNL și USR-PLUS le-au purtat pentru susținerea unor candidați comuni în București la alegerile locale din 27 septembrie 2020.

„Ne-au anunțat că nu este loc în această alianță și pentru PMP. Nefiind, ne luăm soarta în mâini. Ei au stabilit că pot câștiga eliminând PMP-ul. De ce să-mi bat eu capul cu problemele pe care ei deja le-au judecat?”, a spus Traian Băsescu, întrebat dacă prin candidatura sa nu va știrbi șansele pe care le are Nicușor Dan.

Primăria Capitalei are conturile blocate. Municipalitatea trebuie să îi returneze lui Costică Constanda 115 milioane euro

„PMP-ul nu e victima nimănui. Eu nu condamn aceste partide să facă o alianță între ele fără PMP. În acelaș timp, nici PMP nu poate fi condamnat că va candida” - a adăugat fostul președinte.

De asemenea, a reamintit că a fost printre primii care au susținut o candidatură a lui Nicușor Dan susținută de dreapta și consideră în continuare că Nicușor Dan are cele mai mari șanse să câștige Primăria Capitalei.

Traian Băsescu a mai spus că nu prea știe să piardă în alegeri.

Prima reacție a lui Nelu Tătaru, după ce i-a provocat o criză de râs lui Alexandru Rafila: „Cred că și-a dat seama și va...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x