Antena Căutare

Berceanu merge pe mana Elenei Udrea: Videanu, o solutie buna pentru Primaria Capitalei

Senatorul PDL Radu Berceanu impartaseste ideile Elenei Udrea in ceea ce priveste candidatura pentru Primaria Capitalei. Acesta a declarat ca Adriean Videanu ar fi o solutie buna pentru PDL la Primaria municipiului Bucuresti. Berceanu spune ca partidul trebuie sa decida repede, ca sa nu se repete scenariul de la ultimele alegeri, cand a venit cu o decizie "en catastrophe".

"Eu sunt convins de atunci, de cand a fost primar, ca Adriean Videanu, daca stau sa ma gandesc asa in urma, a fost unul dintre cei mai buni primari si cu realizari. Sigur ca el nu s-a ocupat foarte mult de imaginea sa, crezand ca, daca face niste lucruri, o sa le vada toata lumea si nu-i neaparat nevoie sa-si faca foarte multa imagine. Asa ca ar fi un primar foarte bun. Asa cum eu sunt convins ca Vasile Blaga ar fi fost un primar foarte bun. Bucurestenii au ales ca si cum l-ar fi ales pe Vasile Blaga chirurg-sef la spital, tot asa au ales si la Primarie", a declarat Radu Berceanu la RFI.

Potrivit senatorului PDL, partidul trebuie sa se decida "ceva mai repede" in privinta candidatului la Primaria Capitalei: "Partidul Democrat Liberal are un numar de variante, nu asta e problema. Cred ca problema e sa se decida ceva mai repede, pentru ca daca iarasi o sa fie cum a fost acum patru ani, cu o foarte lunga perioada de indecizie si la sfarsit cu o decizie cum se zice in frantuzeste "en catastrophe", nu cred ca e cea mai buna solutie. Asa ca indiferent care e candidatul, inclusiv Adriean Videanu, trebuie decis repede!".

Theodor Paleologu, Silviu Prigoana si Costica Canacheu s-au inscris deja in cursa pentru desemnarea candidatulul PDL la Primaria Capitalei.

Potrivit Gandul, PDL pregateste candidatura lui Adriean Videanu la Primaria Capitalei, acesta fiind impins de partid pentru a intra in lupta cu Sorin Oprescu.

Elena Udrea a declarat, joi, ca Adriean Videanu poate fi o varianta pentru Primaria Capitalei. Ea a precizat ca la inceputul anului viitor partidul isi va anunta candidatul pentru fotoliul de primar general.

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages

Aura Vasile, internata de urgenta la Spitalul Universitar... Aura Vasile schimba barca PSD cu cea a UNPR...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x