Antena Căutare

Bode către Cuc: Prefer să fiu ministru în Guvernul Orban decât să fi fost, Doamne fereşte, condus de Viorica Dăncilă

Ministrul propus al Transporturilor, Lucian Bode, i-a transmis lui Răzvan Cuc, fost ministru al Transporturilor, în cadrul audierilor din cadrul comisiilor parlamentare de specialitate, că preferă să fie ministru în Guvernul condus de Ludovic Orban, decât să fi fost, ”Doamne fereşte”, condus de Viorica Dăncilă.

Miercuri este ultima zi de audieri pentru miniştrii Guvernului Orban II în comisiile parlamentare de specialitate. În cadrul audierilor pentru funcţia de ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc vorbit despre ”răzbunare” împotriva moldovenilor, cu trimitere la reducerea bugetului alocat Direcţie Regionale Drumuri Poduri (DRDP) Iaşi.

Bode a negat că ar fi vorba despre vreo răzbunare, ci despre o reducere a banilor alocaţi în conformitate cu numărul de kilometri.

”Prefer să fiu ministru în Guvernul Orban şi condus de Ludovic Orban decât să fi fost, Doamne fereşte, condus de Viorica Dăncilă. În ceea ce priveşte răzbunările, nu este nicio răzbunare. DRDP Iaşi e pe poziţia a treia, din cele 7 DRDP-uri, conform numărului de kilometri. Şi Moldova şi Muntenia şi Transilvania, cu toţii avem nevoie de investiţii în infrastructură”, a spus Bode.

Ministrul propus a afirmat, anterior, în cadrul audierilor, că DRDP Iaşi a avut alocaţi anul trecut 481 milioane lei, mai mult decât celelalte DRDP-uri.

”Să aloci 481 milioane lei pentru DRDP Iaşi pentru că tu aveai un contract pe DN15, cu incredinţare directă de aproape 80 milioane euro? Mai mult ca celelalte DRDP-uri la un loc. În acest an, ţinând cont de coeficienţi, DRDP Iaşi primeste 123 milioane lei”, a spus Bode.

Ministrul propus a susţinut că a redus problemele de comunicare la nivel instituţional, a redus birocraţia şi digitalizarea şi e eliminat prevederile nocive din OUG 114.

Sursa : news.ro

Avocatul Poporului a sesizat CCR privind neconstituţionalitatea ordonanţei de urgenţă privind sistemul sanitar... Cîţu: Trei ani s-au ignorat avertismentele de la Comisia Europeană; procedura de deficit excesiv nu putea fi evitată/ Di...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x