Antena Căutare

BREAKING NEWS! Viorica Dăncilă a demisionat de la conducerea PSD!

Viorica Dăncilă a demisionat, marți seară, de la conducerea PSD, potrivit unor surse din interiorul partidului, citate de HotNews şi Antena 3. Potrivit statutului partidului, Eugen Teodorovici, președintele executiv, preia interimatul la șefia PSD.

BREAKING NEWS! Viorica Dăncilă a demisionat de la conducerea PSD! Galerie
Viorica Dăncilă

UPDATE: Eugen Teodorovici a fost convins să demisioneze din funcția de președinte executiv al PSD! Asta, după ce Viorica Dăncilă a demisionat, iar funcția sa, de președinte executiv, fusese desființată.

Marcel Ciolacu va prelua interima șefia PSD, iar Paul Stănescu va fi interimar în poziția de secretar general al partidului. Au fost deciși și alți opt vicepreședinți regionali. Congresul va fi organizat într-o lună și jumătate, a declarat Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1.

„Aș vrea să îi mulțumesc doamnei Viorica Dăncilă, fostul nostru președinte. E pentru prima oară când eu am participat la un CEx în care toți liderii și-au spus opinia și așa a fost condusă doamna Dăncilă să se audă părerea tuturor. Un CEx matur care a fost pe fond, nu de formă. Cu toții am ajuns la concluzia că trebuie o resetare a partidului și nu făcut un măcel. De fapt și de drept nu a picat niciun cap azi, iar o premieră pentru PSD, fostul președinte se regășește în echipa partidului”, a spus și Marcel Ciolacu, noul președinte al partidului.

În urmă cu aproximativ două ore, Mihai Fifor a demisionat din funcția de secretar general. Mihai Fifor își mai anunțase demisia printr-o postare pe Facebook, pe care a ales însă să o şteargą după scurt timp.

BREAKING NEWS! Viorica Dăncilă a demisionat de la conducerea PSD!

Viorica Dăncilă

"Am înţeles opinia colegilor mei, faptul că se doreşte o resetare a partidului, faptul că trebuie cineva să îşi asume rezultatul alegerilor. Nu este un moment de slăbiciune, este un moment de demnitate şi eu consider că a trebuit a să îmi dau demisia din funcţia de preşedinte al PSD. Este un gest pe care l-am făcut pentru partid. Consider că am făcut tot ce mi-a stat în putinţă ca să obţinem un rezultat bun, ca să mobilizăm electoratul, dar acum, în urma discuţiilor am înţeles că se doreşte o resetare a partidului şi că această resetare presupune o echipă care să preia conducerea partidului, o altă viziune, un alt program", a arătat ea, într-o declaraţie de presă susţinută la finalul şedinţei Comitetului Executiv.

”Cu certitudine este nevoie de o schimbare! Sunt alături de cei care susțin acest lucru. Este nevoie de o noua echipa care sa duca proiectul mai departe, motiv pentru care eu am ales să îmi depun astăzi demisia din funcția de secretar general”, scrisese Mihai Fifor inițial pe Facebook.

BREAKING NEWS! Viorica Dăncilă a demisionat de la conducerea PSD!

Viorica Dăncilă

Mai mulţi vicepreşedinţi ai PSD şi-au dat demisia din funcţie în cadrul şedinţei Comitetului Executiv, care este în desfăşurare la sediul central al partidului, au confirmat, surse social-democrate. Printre cei care au demisionat se numără Marian Oprişan, Lia Olguţa Vasilescu, Dragoş Benea, Roxana Mânzatu, Dan Nica, Gabriel Zetea şi Carmen Dan.

Viorica Dăncilă a pregătit lovitura decisivă: Nu va demisiona! PSD-ul ar putea ajunge în instanță... Viorica Dăncilă, primele declarații după ce și-a dat demisia: ”Nu e un moment de slăbiciune, ci de demnitate!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x