Antena Căutare

Calin Popescu Tariceanu: "Majorarea salariilor cu 15% este o pacaleala marca Traian Basescu!"

Fostul premier Calin Popescu Tariceanu sustine ca anuntul presedintelui Traian Basescu referitor la majorarea salariilor bugetarilor cu circa 15%, este o “pacaleala”. Invitat la emisiunea “Sinteza Zilei”, de la Antena3, Tariceanu a declarat ca scopul tuturor acestor masuri anuntate de Traian Basescu sunt facute pentru castigarea alegerilor si evitarea unui dezastru electoral al PDL.

"Toate aceste masuri sunt luate mult prea tarziu si sunt facute pentru a evita un dezastru electoral al PDL-ului. Problema inlocuirii lui Emil Boc nu a survenit la momentul potrivit. Guvernul Boc trebuia schimbat de mai mult timp, numai s-a agat de scaun prin anumite parghii", a spus Tariceanu


"Acest anunt facut de Traian Basescu este in mod evident, asa cum a facut si in 2008, cu majorarea salariilor profesorilor. Sunt convins ca numeroase categorii profesionale ar avea nevoie de aceasta majorare salariala. Dar am curajul sa va spun ca, din nou, este o pacaleala, ca acest lucru nu este posibil. Va fi o masura de scurta durata care are ca scop castigarea alegerilor. Economia Romaniei nu suporta aceste majorari salariale", a mai precizat fostul premier.

Fostul premier a mai spus ca Guvernul Ungureanu este unul de tranzitie si "nu mai poate sa faca mare lucru."

Presedintele Traian Basescu a estimat, in cadrul unei emisiuni Tv, ca salariile bugetarilor ar trebui sa creasca cu circa 15%, pentru a se reveni la veniturile dinaintea crizei. Basescu a explicat ca aceasta marire nu ar aduce avantaje coalitiei la guvernare, pentru ca "oamenii nu vor vota pentru ceva care li s-a luat si apoi li se da inapoi".

foto: Intact Images

Traian Basescu: Salariile ar trebui sa creasca cu 15%... Ungureanu: Hotararea de Guvern privind infiintarea liniei de limba maghiara la UMF Tg. Mures va fi aprobata maine in pri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x