Antena Căutare

Calin Tariceanu: Orice discutie privind o alianta PNL-PDL, "clar inutila"

Fostul premier PNL Calin Popescu Tariceanu a declarat, la Radio France Internationale (RFI), ca orice discutie privind o eventuala alianta intre PNL si PDL dupa alegerile legislative este "clar inutila", avand in vedere ca Partidul National Liberal face parte din USL".

"Ne-am dat cuvantul in fata partenerilor nostri cu care am facut un proiect politic cu care mergem in alegeri. Asa incat orice discutie de acest gen este clar inutila, ma refer la o apropiere sau o alianta cu PDL", a declarat Tariceanu.


De asemenea, fostul premier a apreciat ca democrat-liberalii "nu au demonstrat ca pot sa fie partenerii cuiva".

"Cunoastem bine cine sunt personajele din Partidul Democrat Liberal, care din pacate nu au demonstrat ca pot sa fie partenerii cuiva. Ei sunt partenerii lui Traian Basescu si, daca asta isi doresc, e bine sa ramana pe mai departe in aceeasi formula", a adaugat Tariceanu.

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, intr-o emisiune TV, ca nu crede in posibilitatea unui Guvern PSD-PDL dupa alegeri, adaugand ca "o varianta care sa apropie doua partide este PDL-PNL".

Foto: Intactimages

Ponta: Nu se majoreaza niciun salariu. Se restituie o parte din ce s-a luat, dar nici macar cat s-a taiat... VIDEO! Badea: Sa ai presedintele umilit inseamna ca tu ca cetatean esti varza...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x