Antena Căutare

Candidatura Vioricăi Dăncilă la alegerile prezidențiale 2019 a fost o greșeală. PSD dă cărțile pe față!

Noul lider interimat al Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a avut o declarație în exclusivitate, prin care a explicat eșecul pe care PSD l-a avut la alegerile prezidențiale din această toamnă. Acesta susține că s-a ajuns la concluzia că decizia de a o susține pe Viorica Dăncilă pentru a ajunge președintele României a fost una greșită.

Candidatura Vioricăi Dăncilă la alegerile prezidențiale 2019 a fost o greșeală. PSD dă cărțile pe față!
Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD și Viorica Dăncilă

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, susține că a fost o greșeală candidatura Vioricăi Dăncilă la alegerile prezidențiale.

„Au fost decizii greșite luate de PSD după pierderea alegerilor europarlamentare. Ar fi fost alți pași de făcut. Nu sunt unul dintre cei care consideră că ar fi trebuit să ieșim imediat de la guvernare. De fiecare dată când președintele partidului a fost și premier, și aici mă refer la Adrian Năstase, a fost o logică, guvernarea a funcționat foarte bine. Totuși guvernul Năstase fără doar și poate a fost unul dintre guvernele bune ale României. În acel moment partidul nu vedea altă candidatură decât Adrian Năstase(...).

A urmat în oglindă Victor Ponta, de asemenea o guvernare bună. Decizia Victor Ponta de a candida el și nu Crin Antonescu s-a dovedit o decizie greșită și am pierdut alegerile.

În zilele noastre, după europarlamentarele pierdute de PSD, eu am fost unul dintre susținătorii ca doamna Viorica Dăncilă să devină și președinta partidului, în aceeași logică(...). Decizia ca dânsa să fie și candidat a fost una greșită! Ar fi trebuit ca PSD să fie mult mai curajos”, a declarat Marcel Ciolacu, duminică seară, la Antena 3.

„PSD nu a reușit să treacă peste orgoliul de a avea candidat, cu toate că am intrat în alegeri într-o situație nu tocmai confortabilă”, a mai spus noul lider PSD. Congresul pentru alegerea noului președinte al partidului ar urma să aibă loc la începutul anului viitor, cel mai probabil în luna februarie.

Viorica Dăncilă și soțul ei, dați în judecată de asociația de proprietari! Motivul e halucinant... Klaus Iohannis, declarație de ultimă oră despre majorările salariale! Ce se va întâmpla. „Nu toată lumea poate să benefi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x