Antena Căutare

Casuneanu, Costiniu si Locic, 29 de zile in arest

Invinuitii din cazul "Catalin Voicu", Florin Costiniu, Marius Locic si Costel Casuneanu au primit vineri noapte mandate de arestare pentru 29 de zile, in urma verdictului Inaltei Curti de Casatie si Justitie. Decizia nu este insa definitiva si poate fi atacata cu recurs.

Potrivit Hotnews, judecatorul Florin Costiniu (foto) a declarat, dupa pronuntarea instantei, ca nu vrea sa comenteze aceasta sentinta si ca luni va face decurs la decizia de arestare preventiva.

Marius Locic, Costel Casuneanu si Florin Costiniu fusesera audiati joi, la sediul DNA, in acelasi dosar in care este cercetat si senatorul Catalin Voicu.

Potrivit Antenei 3, decizia magistratilor ICCJ vine dupa 16 ore de audieri. Aceasta este o premiera pentru justitia din Romania, Florin Costiniu fiind astfel primul judecator de la Inalta Curte arestat pana acum. Florin Costiniu, Costel Casuneanu si Marius Locic isi vor petrece noaptea in arestul de la Cercetari Penale. Avocatii lui Florin Costiniu vor face recurs.

Florin Costiniu este urmarit penal pentru complicitate la traficul de influenta savarsit de senatorul Catalin Voicu. Judecatorul este acuzat ca, la cererea senatorului, ar fi intervenit pe langa unii judecatori de la Inalta Curte sa solutioneze favorabil un dosar al lui Costel Casuneanu.

Costel Casuneanu este de asemenea cercetat in dosarul senatorului Catalin Voicu. Omul de afaceri este cercetat pentru ca i-ar fi cerut senatorului Voicu sa intervina la presedintele sectiei civile a instantei supreme, Florin Costiniu, pentru rezolvarea favorabila a unei contestatii referitoare la o licitatie.

Marius Locic este un om de afaceri care, la cei de 38 de ani ai sai, a facut nu mai putin de 15 milioane de euro, potrivit revistei Forbes. Figureaza ca actionar direct
la 11 firme, cu activitate pe piata imobiliara si in presa. Locic este cunoscut ca un apropiat al lui Gigi Becali, dupa ce o lunga perioadă de timp a fost sponsor al echipei Steaua Bucuresti.

Primarul din Faurei, arestat pentru luare de mita... Catalin Voicu ataca din banca acuzatilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x