Antena Căutare

Ce avere are Cristian Popescu Piedone. În declarația de avere apar mai multe terenuri și cel puțin cinci mașini

Cristian Popescu Piedone are o avere frumoasă, potrivit declarației din 2020. Acesta deține mai multe terenuri în Bragadiru, dar și cinci autoturisme.

colaj de imagini cu cristian popescu piedone imbracat in negru Galerie
Cristian Popescu Piedone are o avere frumoasă, potrivit declarației din 2020. Acesta deține mai multe terenuri în Bragadiru, dar și cinci autoturisme. | Hepta.ro

Spre deosebire de declarația de avere din 2015, când era primar al Sectorului 4, din cea mai recentă au dispărut colecțiile de timbre, ceasuri și bijuteriile.

În 2015, Cristian Popescu Piedone deținea și bijuterii de familie de 20.000 euro, care erau moștenite, conform lui. Pe lângă acestea, se mai regăsea o colecție dde obiecte vechi plus timbre, care valora circa 15.000 euro.

Cealaltă colecție, pe care politicianul o mai declarase în 2015, consta era formată din pendule și ceasuri de buzunar, de aproximativ 5.000 de euro.

Citeșt eși: Cristian Popescu Piedone contestă executarea pedepsei în dosarul „Colectiv”: „M-au luat… nevinovat. Ca pe un câine”

Ce bunuri are Cristian Popescu Piedone, conform declarației de avere din 2020

Potrivit declarației de avere din 2022, Cristian Popescu Piedone are patru terenuri în Bragadiru, cu o suprafață totală de 1933 mp, achiziționate în perioada 2008-2009. Pe lângă aceste proprietăți, el are cinci autoturisme care par a fi de colecție, având în vedere anul producerii lor.

În plus, politicianul mai deține un cont în care se găsesc cel puțin 50.000 de euro.

Iată toate bunurile declarate de Cristian Popescu Piedone, conform hotnews:

  • un teren de 416 mp în Bragadiru, Ilfov, cumpărat în 2008;
  • un teren de 439 mp în Bragadiru, Ilfov, cumpărat în 2008;
  • un teren de 540 mp în Bragadiru, Ilfov, cumpărat în 2008;
  • un teren de 538 mp în Bragadiru, dobândit în 2009 prin act de vânzare-cumpărare;
  • o casă de 73 mp în București moștenită în 2003 și schimb cu fratele;
  • un autoturism Mercedes din 1996;
  • un autoturism OLDSMOBILE din 1959;
  • trei autoturisme Cadillac din 1968, 1973 și 1974;
  • un cont de peste 50.0000 de euro.

Citește și: Cum pot politicienii precum Piedone să posteze mesaje pe rețelele sociale din închisoare, deși gadget-urile sunt interzise

Cristian Popescu Piedone, condamnat la patru ani de închisoare

Instanţa l-a condamnat pe Cristian Victor Piedone Popescu, actual primar al Sectorului 5, la 4 ani de închisoare pentru abuz în serviciu (autorizaţia SC C Club SRL), dar l-a achitat pentru o altă acuzaţie, tot de abuz în serviciu.

"În baza art. 66 alin. (1) lit. a), b),g) ?i k) C. pen. interzice inculpatului ca pedeapsă complementară exercitarea drepturilor de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice, de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat și dreptul de a ocupa o funcţie de conducere în cadrul unei persoane juridice de drept public pe o perioadă de 5 ani În baza art. 65 alin. 1 raportat la art. 66 alin. (1) lit. a), b), g) ?i k) C. pen. interzice inculpatului ca pedeapsă accesorie exercitarea drepturilor de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice, de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat și dreptul de a ocupa o funcţie de conducere în cadrul unei persoane juridice de drept public.

In baza art.72 Cp deduce perioada retinerii si arestarii preventive de la 06.11.2015 la 11.11.2015", a arătat instanţa.

Citește și: Cristian Popescu Piedone, nou mesaj din închisoare. „Mi-e dor de clătitele și de gogoșile pufoase”. Ce scrisoare a transmis

De ce îl caută oamenii lui Vladimir Putin pe Shalva Museliani, fostul iubit al Alinei Kabaeva, presupusa amantă a președ... Nicușor Dan a devenit tată pentru a doua oară. Ce mesaj emoționant a transmis pe rețelele de socializare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x