Antena Căutare

Ce știe fiica Elenei Udrea despre mama ei. Unde crede micuța că se află fostul ministru cât timp este la închisoare

Elena Udrea vrea să își țină fiic departe de scandalurile în care este implicată și nu s-au mai văzut de câteva luni. Unde i-a spus micuței că se află.

colaj elena udrea Galerie
Elena Udrea are de săvârșit o pedeapsă de șase ani cu executare în urma acuzațiilor care i-a fost aduse în dosarul Gala Bute | Hepta

Elena Udrea trece prin momente grele în închisoare, de dorul fiicei sale. De când este în arest, fostul ministru nu și-a mai văzut fetița și nici nu își dorește ca cea mică să o vadă în acestă ipostază. Mai mult, Elena Udrea și partenerul ei, Adrian Alexandrov, au decis împreună să îi ascundă adevărul fiicei lor.

Unde crede fiica Elenei Udrea că este cât timp se află în penitenciar

Elena Udrea vrea să își protejeze fiica ei, mai ales cât timp de află în închisoare. Deși dorul este mare, nu vrea ca micuța să fie adusă în penitenciar. Chiar dacă partenerul ei ar duce-o pe fiica lor la vorbitor, cele două s-ar vedea printr-un geam de plastic și nu ar putea sta una cu cealaltă.

Cu toate acestea, Elena Udrea vorbește zilnic cu fiica ei la telefon și împreună cu iubitul eu, au inventat o poveste mai frumoasă.

Citește și: Elena Udrea face bani și din închisoare. Cât costă un sejur all-inclusive în stațiunea ei

Potrivit informațiilor, Elena Udrea i-a spus fetiței sale că este la muncă în Italia și acesta este motivul pentru care nu se pot vedea, transmite Spynews.ro.

Fostul ministru are de săvârșit o pedeapsă de șase ani cu executare în urma acuzațiilor care i-a fost aduse în dosarul Gala Bute. Eena Udrea se află la Penitenciarul de Femei Târgşor din Prahova, de când a fost extrădată din Bulgaria.

Elena Udrea se topește pe picioare în închisoare, de dorul fiicei ei

În aceste momente, Elena Udrea se află în carantină. După ce se termină perioada de 21 de zile, aceasta va fi pusă într-o celulelă normală, alături de alte deținute de la Penitenciarul Târgșorul Nou de lângă Ploiești.

Citește și: De ce Adrian Alexandrov refuză să o lase pe fiica lui cu Elena Udrea să-și viziteze mama în penitenciar. Cum explică decizia

Avocata Elenei Udrea, Silvia Uscov, susține că fostul ministru se topește de dorul fiicei sale, care știe că este plecată în Italia, la muncă. Aceasta refuză să o vadă la vorbitor, așa că se rezumă doar la apelurile telefonice, care au loc seară de seară.

„E singurul mod de comunicare. Fetiţa nu ştie la acest moment că mama ei e în penitenciar. La vârstă este greu să explici. „Mama este în Italia la muncă”, invoca ceea ce se întâmplă cu atatea familii de români. Cum ar putea să ii explice de ce se afla în penitenciar? E greu de înțeles chiar și pentru noi juriştii de ce e în penitenciar”, a spus avocata Silvia Uscov.

Zilnic, Elena Udrea beneficiază de o plimbare de o oră și jumătate, a mai explicat aceasta.

„Este foarte greu să faci o apărare prin telefon sau cateva ore pe saptămână cand te poți deplasa la penitenciar. Vorbim în fiecare zi. Trebuie să imparta cele 60 de minute la care are dreptul cu familia și cu avocatii. Vorbim zilnic, dar este greu, ce apărare poți să faci în 10 minute la tel?”, a mai spus avocata pentru România TV.

Gabriela Firea a împlinit 50 de ani. Ce imagini a publicat pe rețelele sociale: „Sunt recunoscătoare...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x