Căutare Live

Cine este și cu ce ocupă mama senatoarei Diana Ivanovici Șoșoacă. Femeia spune că fiica sa îi seamănă mult

Diana Ivanovici Șoșoacă nu mai are nevoie de nicio prezentare. Evenimentele din ultimii i-au crescut popularitate și toți românii au auzit de ea. Nu la fel de cunoscută este mama avocatei, care este un cunoscut medic: Alice Tatiana Florescu- Bleotu.

Diana Ivanovici Șoșoacă nu mai are nevoie de nicio prezentare. Evenimentele din ultimii i-au crescut popularitate și toți românii au auzit de ea. Nu la fel de cunoscută este mama avocatei, care este un cunoscut medic

Hepta.ro

Diana Ivanovici Șoșoacă este unul dintre cei mai vulcanici politicieni și una dintre cele mai cunoscute figuri din Parlamentul României.

Senatoarea s-a făcut remarcată prin mai multe intervenții considerate controversate de către mulți, dar și prin campania anti vaccinare pe care o promovează încă de la începutul pandemiei de coronavirus.

Cu toate că ea este foarte cunoscută, puțini știu detalii despre familia sa. Se pare că mama Dianei Șoșoacă lucrează în sistemul medical.

Citește și: Cine este Silvestru, soțul Dianei Șoșoacă. Cum arată bărbatul care i-a devenit al treilea soț

Mai exact, Alice Tatiana Florescu- Bleotu este medic la spitalul Colentina, din București, din 1992 și este foarte mândră de fiica sa, după cum mărturisea într-un interviu din anul 2017.

”Diana îmi seamănă. În anumite privinţe, mă depăşeşte. Ştii tu proverbul: „Capra sare masa, iada sare casa!”. In sensul pozitiv al afirmaţiei, desigur! Apreciez curajul ei de a spune lucrurilor pe nume, deşi trăim într-o societate mai mult ipocrită. Este extrem de responsabilă, iar profesional performează prin elocinţă, elocvenţă şi demnitate.”, spunea mama senatoarei Șoșoacă pentru femeide10.

Cine este și cum arată mama Dianei Ivanovici Șoșoacă

Mama senatoarei Diana Ivanovici Șoșoacă se numește Alice Tatiana Florescu - Bleotu.

Femeia este medic primar în obstetrică - ginecologie, doctor în științe medicale, cu o lucrare susținută la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”o expertă în ezoterism, antreprenoare, activistă civică.

Mai multe voci spun că mama Dianei Șoșoacă este membră în Marea Lojă Masonică Națională 1880.

Ba mai mult, aktual24.ro scrie că Alice Florescu-Bleotu a fost implicată și în politică, fiind extrem de apropiată de rezerviști din serviciile secrete și din armată. Aceeași publicație susține că acesta este și modul în care medicul i-a făcut intrarea Dianei Ivanovici Șoșoacă în politică.

Reamintim că senatoarea a ajuns în Parlament prin intermediul Partidul Neamul Românesc, care a plasat-o pe listele AUR. Neamul Românesc este fondat și condus de foști generali în armată, unul dintre aceștia (Mircea Chelaru) fiind acum parlamentar AUR.

Dincolo de activitatea profesională, Alice Tatiana Florescu- Bleotu pare o persoană foarte deschisă. Într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp, ea vorbea cu lejeritatea despre viața sa personală.

Citește și: iUmor, 12 mai 2021. Irene Boclincă, transformare de AUR, în Diana Șoșoacă. “Nenorociților, vă distrug!”

„Am trăit prima tinerețe alături de fiica mea cea mare, Diana, iar a doua tinerețe alături de fiul meu, Alexandru. Veșnica mea tinerețe continuă alături de nepoții mei, Andrei-Bogdan, 14 ani, și Marie-Thais, 3 ani si 6 luni, copiii Dianei.

Sper ca și Alexandru să mă fericească cu această “tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte”, prin copiii lui”, spunea mama Dianei Șoșoacă pentru sursa citată anterior.

La fel ca fiica sa, și Alice Florescu- Bleotu a trecut prin două divorțuri: ”Ei nu m-au dezamăgit. Ei doar m-au „plictisit” cu reacţiile lor confuze din sfera resentimentului uman numit „gelozie”. Nici n-aş fi ales să concep două noi vieţi (cei doi copii ai noştri), cu oricine. Sunt bărbaţi frumoşi, inteligenţi, educaţi, dar… care lângă mine, şi-au pierdut „uzul raţiunii”. Nimic mai mult! Gândeşte-te că profesia mea, obstetrică- ginecologie, m-a chemat la datorie şi responsabilitate zi şi noapte.”

Horoscopul lunii octombrie 2022. Berbecii se vor vindeca de traumele din trecut. Descoperă ce îți rezervă astrele
Horoscopul lunii octombrie 2022 îi aduce pe nativi în fața schimbărilor ambițioase de...
Horoscopul zilei de 28 septembrie 2022. Vărsătorii trebuie să fie atenți la secretele pe care le împărtășesc cu ceilalți. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 septembrie 202 vine cu sfaturi pentru nativii din zodia Vărsătorului....
Parteneri
Serialul Monster: The Jeffrey Dahmer Story ține primele pagini ale publicațiilor internaționale. Cum a reușit producția să ocupe poziții fruntașe în preferințele cinefililor
Catine.ro
Ultimele știri
x