Antena Căutare

"Ciocu-mic" cerseste voturile vecinilor de cartier. "Sunt Anca Constantinescu. Sau, mai simplu: Anca"

Intr-un manifest, care, desigur, circula prin cutiile postale ale cetatenilor "fara acordul" autorului, Anca Constantinescu - "Ciocu-mic" pentru cunoscatori - isi face debutul, cu succes, in categoria  "catindatilor" gata sa comita chiar si cel mai ridicol gest pentru a se infrati cu poporul, cel care furnizeaza voturile necesare pentru un fotoliu moale de parlamentar.

Anca Constantinescu, sau mai simplu, fara cacofonie si doar pentru vecinii de sector, Anca, nu se da in laturi de la o noua lupta electorala, fiind convinsa ca doar prin simpla sa prezenta in viitorul Parlament poate face ca situatia albastra din economia romaneasca sa devina roz.

Draga vecine, Draga vecina,
Poate ca nu ne-am intalnit pana acum niciodata. Sau poate ca ne-am salutat si am vorbit chiar zilele trecute, in piata, la bezinarie ori intr-un parc din cartier. Penru ca si eu locuiesc in Sectorul 1. Aici m-am nascut, aici am invatat, aici muncesc si aici am candidat pentru un mandat in Camera Deputatilor, la Algerile din 2008. Aici, in Colegiul 2, printre vecinii mei de-o viata.
Da, eu sunt, Anca Constantinescu. Sau, mai simplu: Anca.

Daca m-ati votat la alegerile trecute, va multumesc pentru incredere. Cu siguranta stiti ca am fost candidatul castigator. N-am avut insa posibilitatea de a va reprezenta in Parlament, deoarece mandatul a fost atribuit candidatului care s-a clasat pe locul al treilea ca numar de voturi primite. Din pacate, legea noastra electorala e precum o diriginta care isi premiaza corigentii. Dar, nu-i nimic! Sunt pregatita sa candidez din nou. Tot aici, in Colegiul 2, la noi acasa.

Nu-mi este teama de o noua confruntare electorala, mai ales acum, cand, dupa aproape 6 luni de la investirea actualului guvern, situatia economica a tarii pare roz numai la televizor. In realitate, statisticile arata ca a devenit din ce in ce mai albastra. Iar statisticile nu mint. Sunt oficiale si se pot verifica.

Anca Constantinescu, deputat PDL, a devenit cunoscuta in 2005 in timpul unor dispute din Camera Deputatilor, cand s-a adresat intr-un limbaj academic adversarilor politici de la PSD: “Ciocu’ mic, ca acuma noi suntem la putere”.

A doua aparitie incendiara a deputatei s-a petrecut in campania pentru alegerile parlamentare din 2008 atunci cand, la o emisiune televizata, l-a stropit pe costum pe senatorul Marius Marinescu, zis “Bideu”. Acesta nu s-a lasat mai prejos si a replicat prompt, azvarlind paharul cu apa direct pe fata Anca Constantinescu.

Guvernul va interzice cadourile in perioada campaniei electorale... Gyorgy Frunda: "Romania sa o lase mai moale cu statul national. Minciuna are picioare scurte"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x