Antena Căutare

Ciolacu: Cred că PSD trebuie condus de o persoană care are şi anumite victorii. Este insuficient să revendici scaunul de preşedinte doar în virtutea faptului că ai, la un moment dat, vremelnic, cea mai înaltă funcţie din partid în statul român

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, după şedinţa Comitetului Executiv, că va decide, în 19 februarie, dacă va candida sau nu Congres. El spune că depinde de ”de o formulă cât mai bună” candidatura sa şi precizează că nu va candida niciodată împotriva lui Sorin Grindeanu. Ciolacu consideră că PSD, cel mai mare partid din România, trebuie condus de o persoană care a reuşit câteva victorii în cariera politică. ”Este insuficient să revendici scaunul de preşedinte doar în virtutea faptului că ai, la un moment dat, vremelnic, cea mai înaltă funcţie din partid în statul român”, a afirmat Ciolacu.

”Discuţia din data de 19 (când va avea loc următorul Comitet Executiv al PSD – n.r) o să fie lămuritoare”, a spus Ciolacu, luni, întrebat când va decide dacă va candida sau nu la Congres.

”Consider în continuare că nu este o prioritate Congresul. Prioritatea este strategia partidului şi organizarea pentru alegeri să fim pregătiţi orice variantă de alegeri. Domnul Claudiu Manda o să fie şeful de campanie, dânsul va lucra îndeaproape cu domnul Mihai Tudose, doi oameni care ştiu să facă alegeri şi care au câştigat alegeri”, a mai declarat Ciolacu, după şedinţa CEx.

Întrebat de ce anume depinde candidatura sa, Ciolacu a spus ”De o formulă cât mai bună. O echipă şi o formulă cât mai bună”, dar a negat că ar putea candida împotriva lui Sorin Grindeanu.

Ciolacu crede că PSD trebuie condus de o persoană care a reputat victorii politice.

”Îmi place să mă uit la istoria, nu neapărat îndepărtată, şi recentă, şi să învăţ din greşelile altora, chiar dacă deranjează sau nu. Cred că preşedintele Partidului Social Democrat - încă cel mai mare partid din România - trebuie condus de o persoană care are şi anumite victorii. Este insuficient să revendici scaunul de preşedinte al Partidului Social Democrat doar în virtutea faptului că ai, la un moment dat, vremelnic, cea mai înaltă funcţie din partid în statul român”, a mai declarat Marcel Ciolacu.

PSD ar trebui să aibă în luna februarie un congres, dar data acestuia nu a fost stabilită.

Sursa : news.ro

Ciolacu, după ce Orban a anunţat că va trimite la MO toate ordonanţele adoptate înainte de căderea Guvernului: La cât de... CSM audiază procurorii propuşi de ministrul Justiţiei pentru conducerile Parchetului General, DNA şi DIICOT...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x