Antena Căutare

Ciolacu: Dacă tot se convoacă am propus să venim şi cu proiectul legislativ susţinut de PNL, de reducere a TVA. PSD o să voteze pentru ambele proiectele de legi şi pentru eliminarea pensiilor speciale şi pentru reducerea TVA

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, joi, că dacă va fi convocată o sesiune extraordinară a Parlamentului propune să se voteze şi proiectul legislativ de reducere a TVA. "PSD o să voteze pentru ambele proiectele de legi şi pentru eliminarea pensiilor speciale şi pentru reducerea TVA", a spus el.

Ciolacu a fost întrebat, joi, despre convocarea unei sesiuni extraordinare pentru votarea legilor pentru eliminarea pensiilor speciale.

"Dacă tot se convoacă am propus să venim şi cu proiectul legislativ susţinut de PNL, de reducere a TVA-ului, un proiect din expunerea de motive pe care am citit-o, e un proiect foarte bun. PSD o să voteze pentru ambele proiectele de legi şi pentru eliminarea pensiilor speciale şi pentru reducerea TVA", a spus el.

Ciolacu a mai spus că PSD nu va convoca sesiunea extraordinară, dar că doresc cei de la PNL, şi că oricum în sesiunea ordinară pe ordinea de zi sunt ambele proiecte de lege, iar ele vor fi votate de PSD.

"Există partide care nu au participat la alegeri, cum e Pro România, din traseişti politici. Domnul Orban în 2017 voia să propună interzicerea traseismului politic în Parlament. Acum încurajează şi chiar plăteşte traseismul politic. Legile trebuie făcute pentru stabilitate, nu trebuie modificate în funcţie de propriile interese. E cea mai mare greşeală pe care o poate face un politician. Trebuie să oprim să facem legi pentru un interes anume", a susţinut el.

Sursa : news.ro

NATO laudă țara noastră: "România are o contribuţie esenţială în securitatea la Marea Neagră"... Sebastian Iacob Moga este noul director general al Loteriei Române/ El a mai deţinut această funcţie, iar în prezent era...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x