Antena Căutare

Ciolacu, de Ziua Armatei, către militari: Mă voi lupta pentru drepturile dumneavoastră, şi mă refer aici la pensiile militare pe care unii vor să le pună în altă categorie

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a declarat, vineri, la ceremoniile de Ziua Armatei desfăşurate la Buzău, că se va lupta pentru pensiile militare, "pe care unii vor să le pună în altă categorie". "Se încearcă o deturnare a unui adevăr şi a unei realităţi. Când vorbim de pensiile militare, sub nicio formă nu sunt pensii speciale, aşa cum se încearcă să se spună de către unii", le-a spus Ciolacu militarilor.

Marcel Ciolacu a fost prezent, vineri, la manifestările organizate în Garnizoana Buzău cu prilejul Zilei Armatei Române.

El i-a asigurat pe militar de "disponibilitatea" sa în a-i reprezenta în Parlament pentru orice problemă.

"De asemenea, ţin să vă anunţ că mă voi lupta pentru drepturile dumneavoastră, şi mă refer aici la pensiile militare pe care unii vor să le pună în altă categorie. Se încearcă o deturnare a unui adevăr şi a unei realităţi. Când vorbim de pensiile militare, sub nicio formă nu sunt pensii speciale, aşa cum se încearcă să se spună de către unii. Nu confundăm pensiile militarilor punându-le în acelaşi coş cu pensiile speciale. Sub nicio formă nu vom vota această modificare şi vom susţine în continuare pensiile militarilor, ale unor oameni care îşi servesc patria cu demnitate şi onoare. De fiecare dată ne face plăcere să fim alături de ei, dar când este vorba să schimbăm anumite inechităţi începem şi pornim într-un discurs demagogic gratuit care depăşeşte şi creează niste tensiuni sociale”, a spus preşedintele Camerei Deputaţilor în discursul său.

El le-a explicat celor prezenţi că niciun parlamentar PSD de Buzău nu este de acord cu pensiile speciale şi nu beneficiază de astfel de drepturi.

"De asemenea, vă spun că niciun parlamentar PSD de Buzău nu beneficiază de vreo pensie specială de parlamentar. Eu în mandatul trecut mi-am dat demisia în ultima zi de mandat pentru a nu beneficia de acest drept, iar restul parlamentarilor sunt la primul mandat şi nu beneficiază de astfel de drepturi. Asta ca să fie destul de clar care este poziţia noastră faţă de această chestiune a pensiilor speciale”, a spus Marcel Ciolacu.

Sursa : news.ro

Avocatul Poporului a sesizat CCR întrucât consideră că anumite prevederi privind condiţiile pentru a putea candida la Pr... PSD Iaşi: PNL Iaşi propune pentru Ministerul Mediului un politruc cu zero realizări...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x