Antena Căutare

Ciolacu, întrebat cum se raportează la Ion Iliescu, acuzat de infracţiuni contra umanităţii: Cred că este un lucru pe care trebuie să-l lămurească istoria şi mai nou justiţia

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a spus, luni, întrebat cum se raportează la Ion Iliescu, fondatorul PSD acuzat de infracţiuni contra umanităţii, că ”este un lucru pe care trebuie să-l lămurească istoria şi mai nou justiţia”.

Marcel Ciolacu a fost întrebat, luni, într-o conferinţă de presă, cum se raportează la Ion Iliescu, fondatorul PSD acuzat de infracţuni contra umanităţii, şi a răspuns: ”Cred că este un lucru pe care trebuie să-l lămurească instoria şi mai nou justiţia”.

De asemenea, întrebat dacă Institutul Revoluţiei Române ar trebui desfiinţat, Ciolacu a afirmat: ”Am înţeles că se face prin ordonanţă”.

Grupul pentru Dialog Social a cerut, sâmbătă, desfiinţarea imediată a Institutului Revoluţiei Române din Decembrie 1989, solicitarea fiind susţinută de mai multe asociaţii civice, dar şi politicieni.

Sursa : news.ro

Ciolacu: Vom sesiza CCR privind existenţa unui conflict constituţional ca urmare a adoptării bugetului de stat pe 2020 p... Ciolacu: Am anulat decizia de suspendare a lui Robert Negoiţă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x