Antena Căutare

Ciolacu: PSD nu va vota niciun guvern minoritar

Preşedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, spune că PSD nu va vota niciun guvern minoritar şi crede că trebuie intrat într-o altă logică politică, nu de alegeri anticipate, iar jocul politic trebuie resetat.

Ciolacu a fost întrebat luni, într-o conferinţă de presă, dacă una din soluţiile social-democraţilor este aceea a unei propuneri de premier tehnocrat.

“Când a venit PSD cu această propunere de un guvern de uniune naţională până la alegerile parlamentare din noiembrie, refuzul preşedintelui a fost cât de poate de clar. Dacă preşedintele României are aceste atribuţii constituţionale, aşteptăm să vedem ce propuneri face. Momentan îl avem propus pe domnul Orban, premierul demis, interimar, desemnat”, a afirmat Ciolacu.

El crede că trebuie să se intre într-o altă logică politică, nu de anticipate.

“Cred trebuie să intrăm într-o altă logică politică, nu de anticipate, nu să propunem prim-miniştri şi tot în aceeaşi zi să decidem că nu îi votăm. Jocul politic trebuie resetat şi gândit cu această prioritate”, a mai spus liderul PSD.

El a fost întrebat şi dacă PSD ar vota un guvern condus de Ludovic Orban pentru a nu se ajunge la alegerile anticipate, spunând: “PSD şi eu personal nu o să voteze niciodată un guvern minoritar condus de domnul Orban. Se creează altă majoritate şi noi rămânem consecvenţi pe votul nostru. Am făcut o propunere de premier şi a fost refuzată, nu are rost să mai venim cu alte propuneri”.

Marcel Ciolacu a mai precizat şi că PSD nu va vota nici un guvern minoritar condus de Nicolae Ciucă.

Sursa : news.ro

Administraţia Prezidenţială: Sesizările privind desemnarea lui Ludovic Orban sunt”inadmisibile şi neîntemeiate”/ Activit... Organizaţia de femei PNL din municipiul Iaşi se opune venirii lui Chirica în partid: Acest mariaj ar fi imoral. Cei care...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x