Antena Căutare

Circ in fata DNA: Dan Diaconescu, intre Tudor Gheorghe si "DJ Remus Vulpescu"

Un nou episod din telenovela privatizarii Oltchim, cu Dan Diaconescu in rolul prinicipal, s-a derulat azi la DNA. Omul de afaceri a fost chemat la audieri dupa ce pe numele sau au fost depuse doua plangeri penale.

Dan Diaconescu s-a prezentat, luni, la DNA pentru a da explicatii cu privire la licitatia pentru preluarea a 54,8% din actiunile Oltchim, dupa ce a oferit 203 milioane de lei (45 milioane de euro), cel mai mare pret, pentru titlurile detinute de stat, desi nu a dovedit ca detine aceasta suma.

Dan Diaconescu a venit insotit de doi avocati si a declarat in fata presei ca nu stie motivul pentru care a fost chemat la Directia Nationala Anticoruptie. El a mai spus ca fostul sef al Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie (OPSPI), Remus Vulpescu, "este labil psihic".

In 22 octombrie, fostul sef al OPSPI, Remus Vulpescu, a dat o ampla declaratie in fata procurorilor anticoruptie in legatura cu esecul privatizarii Oltchim, aratand ca, atunci cand a aparut oferta lui Dan Diaconescu, statul era in proceduri de aducere de fonduri pentru plata angajatilor si repornirea unitatii.

sursa: Antena3.ro

MApN a revocat ordinele de avansare pentru 800 de persoane. Kovesi, Turcescu si Hagi au ramas fara grad... Premierul Victor Ponta vrea sa mearga la summitul UE: "Nu va fi un conflict cu Traian Basescu"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x