Antena Căutare

Comunicarea defectuoasa, cea mai mare greseala facuta de PDL in timpul guvernarii

Cezar Preda, prim-vicepresedintele PDL, a declarat ca partidul a facut mari greseli atunci cand a guvernat, cea mai mare greseala fiind legata de comunicare. El a subliniat ca de patru ani PDL "n-a comunicat decat cu Talmaceanu, care dansa, si cu alti doi-trei care-si treceau mana prin par".

"Am fost si buni, ne-am facut si de ras. Am guvernat Romania. Am facut-o cu mari greseli, cea mai mare greseala e in comunicare. De patru ani n-am comunicat decat cu Talmacean care dansa si cu alti doi-trei care-si treceau mana prin par", le-a spus Preda tinerilor democrat-liberali, reuniti la Eforie Nord. Preda a apreciat ca un politician care merge la televiziuni in primele luni "o face pentru sotia lui, pentru mama lui", iar daca dupa sase luni politicienii se duc la televizor tot pentru mama si sotie atunci "partidul a incurcat-o". "Daca si dupa sase luni tot pentru mama si sotie se duc la televizor, partidul a incurcat-o. Si avem exemplare care si dupa patru ani tot pentru sotie si mama se duc la televizor", a mai declarat Cezar Preda.

Preda le-a spus tinerilor democrat-liberali ca se ocupa de comunicare si ca acest domeniu este extrem de important.

Potrivit lui Preda, inceputul comunicarii adevarate a partidului a fost pe 30 iunie anul curent, cand PDL se pregatea sa prezinte o contraoferta la USL, dar n-a mai fost timp pentru ca a aparut suspendarea presedintelui Traian Basescu.

De asemenea, Cezar Preda a aratat ca schimbarea de generatie in PDL este obligatorie, se afla intr-un moment proprice pentru acest lucru partidul fiind in opozitie.

Traian Basescu: Nu avem niciun motiv sa modificam tinta de aderare la Euro in 2015 ... Traian Basescu se va intalni la Bruxelles cu liderii Uniunii Europene...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x