Antena Căutare

Conducerea CSM a discutat cu premierul Orban despre pensia de serviciu a magistraţilor

Conducerea Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a discutat, într-o întâlnire avută joi, cu premierul Ludovic Orban despre subiectul pensiei de serviciu a magistraţilor, cu referire la deciziile Curţii Constituţionale în materie şi reglementările internaţionale.

Preşedintele CSM, Nicoleta Ţînţ, vicepresedintele CSM, Tatiana Toader, şi premierul Ludovic Orban s-au întâlnit joi.

"În cadrul discuţiilor au fost susţinute argumentele CSM privind subiectul pensiei de serviciu a magistraţilor, cu referire la deciziile Curţii Constituţionale în materie şi reglementările internaţionale", au transmis reprezentanţii CSM.

Magistraţii de la mai multe instanţe şi parchete au declanşat proteste, inclusiv prin suspendarea activităţii, nemuţumiţi de proiectul privind eliminarea pensiilor de serviciu.

Sursa : news.ro

Consiliul Minorităţilor Naţionale condamnă afirmaţiile rasiste ale primarului oraşului Târgu Mureş Dorin Florea solicitâ... Radu Mazăre cere să fie eliberat! „Am fost adus înainte de alegeri pentru a fi prezentat ca un trofeu”...
Horoscopul zen al lunii iunie. Cum reușesc nativii să treacă peste probleme în această vară
Dacă nu credeai până acum, există chiar și un horoscop zen al lunii iunie. De fapt, îl...
Horoscopul zilei de 1 iunie 2023. Gemenii sunt sfătuiți să facă ce le place cu adevărat. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 iunie 2023 spune că Gemenii sunt sfătuiți să facă ce le place cu...
Parteneri
Ciambella cu cireșe și cocos. Rețetă de prăjitură din bucătăria italiană
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x