Antena Căutare

Crin Antonescu, despre discursul lui Ponta: A fost primit rau. E o greseala politica!

Pe fondul tensiunilor generate in USL de discursul presedintelui PSD Victor Ponta la investirea Guvernului Ungureanu, care a spus ca Opozitia ar putea sprijini noul Executiv in cazul a 15 puncte, presedintele PNL Crin Antonescu a intervenit telefonic, in cadrul emisiunii "Subiectiv" de la Antena3, si a estimat ca mesajul lui Ponta "a fost primit rau", fiind o "greseala politica".

"Nu conteaza ce cred eu sau Ponta, putem gresi amandoi. Conteaza parerea membrilor nostri. Mesajul a fost primit rau (...) Un discurs care legitimeaza, care investeste Guvernul e o greseala politica. Poate nu mai e clar, poate am uitat scopul USL. Trebuie sa ne reamintim", a declarat co-presedintele USL Crin Antonescu.

In ceea ce priveste Guvernul Ungureanu, Antonescu a spus ca "e o facatura a lui Basescu, e un pas inapoi (...) Eu sunt radical, uneori brutal in discurs. Nu pot sa-mi imaginez ca joc intr-un film normal, traim intr-un film de groaza".

Foto: Intactimages

Mircea Badea: Ponta, un "groupie" al serviciilor secrete... VEZI cele 15 cazuri in care Ponta promite sprijin lui Ungureanu!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x