Antena Căutare

Crin Antonescu despre scandalul rentei viagere: "Si cand s-a adoptat legea, tara era intr-o perioada la fel de grea"

Liderul PNL Crin Antonescu a intervenit joi seara in emisiunea "Sinteza Zilei" pentru a clarifica modul in care a fost promulgata legea rentei viagere in perioada 1999-2000, cand acesta era Ministru al Tineretului si Sportului.

"Am reusit atunci acest lucru cu concursul lui Traian Remes si Mugur Isarescu. Statul roman e dator sa recompenseze in masura in care poate sportivii care reprezinta colorile tarii, ca si veteranii de razboi. Si marii campioni se incadreaza in aceasta situatie"
,

"Statul roman nu e ingrat, dar trebuie sa tinem cont ca statul roman a adoptat legea in anii 1999-2000, intr-o perioada la fel de grea. Daca sportivul si-a adus servicii pentru tara el are dreptul la acea renta. Gimnastica este un sport cumplit care le mananca corpul fetelor. E dreptul lor sa aleaga cat si daca"


Suspendarea lui Basescu, motivul excluderii lui Geoana... Udrea se lauda pe blog pentru situatia fondurilor europene din MDRT...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x