Antena Căutare

Crin Antonescu: "Liiceanu si Plesu sunt lasi, tac malc la mitocaniile lui Basescu"

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat vineri ca Gabriel Liiceanu si Andrei Plesu sunt "lasi", "tac malc" si "nu au curaj sa protesteze la mitocaniile cele mai odioase pe care cineva care e sef al statului le face la adresa istoriei", in legatura cu Regele Mihai, transmite Mediafax, care citeaza declaratiile facute de liderul liberal in fata Congresului alesilor locali ai partidului.

"Asta e Partidul Democrat si asta este grupul acela de autoritati - sunt deasupra unei berarii pe Calea Victoriei - domnul Liiceanu, care a scris texte impresionante in 1990, le stim pe dinafara multi dintre noi si care nu are curaj, e las, ii spun clar acum, ca si Plesu, nu au curaj sa protesteze la mitocaniile cele mai odioase pe care cineva care e sef al statului le face la adresa istoriei. Nu au curaj, tac malc"


"Pentru ca e usor sa-l injuri pe Ponta. Este chiar obligatoriu sa-l injuri pe Antonescu. Dar e mai greu sa-l injuri pe stapanul pe care, in fine, ti l-ai cautat de pe timpul lui Ceausescu, dar l-ai gasit abia acum"

"PSD a sustinut convingator initiativa noastra de a-l invita pe Rege in Parlament. Va intreb care-s comunistii, daca cei din PSD sunt comunisti - or fi, unii cu sigurata - cei din PD sunt comunisti cu acte in regula. Eu cu care comunisti lucrez? Cu cei cu care pot face acest act sau cu Oltean, care nu intelege diferenta dintre Regele Mihai si regele Cioaba?", a afirmat liderul PNL.

Gyorgy Frunda: "Macovei vrea o puscarie pentru toata Romania"... Emil Boc, catre primarii PDL: "Nu mai faceti parcuri in paduri!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x