Antena Căutare

Crin Antonescu: “Ma astept la alte arestari si inscenari in perioada urmatoare”

Presedintele PNL, Crin Antonescu, crede ca s-a ajuns intr-o situatie in care e vorba despre "starea de drept din Romania, despre punctul unde ajunge interferenta organelor judiciare in politic"

"Trebuie sa spun ca, desi azi i se intampla unui om din PSD (n.r. - Constantin Nicolescu, presedintele CJ Arges), starea de spirit cu care noi liberalii urmarim aceasta situatie nu are de-a face cu partidele. Pentru ca este vorba de starea de drept din Romania, despre punctul unde ajunge interferenta organelor judiciare in politic. E un subiect suficient de fierbinte si de grav ca sa nu mai discutam aici ca victima de azi e din PSD sau e din PNL sau PD sau ca nu are partid. In primul rand, ii doresc sanatate domnului Nicolescu, doamnei Nicolescu. Sunt alaturi de aceasta familie, asta in plan uman. In al doilea rand, eu nu cunosc elementele din dosar, cunosc insa faptul ca am avut de-a face, pe parcursul anilor din epoca Basescu, cu o cascada, cu o suita de arestari si de solicitari pe care judecatorii le-au satisfacut sau nu, de la caz la caz, de arestare preventiva, de judecare in stare de arest. Ceea ce trebuie spus este ca trebuie sa stim toti ca judecarea in stare de arest, privarea de libertate, trebuie sa fie o stare exceptionala. Exista un lant de coincidente", a declarat Crin Antonescu, aseara, la o emisiune televizata.

Presedintele PNL este convins ca in perioada urmatoare vor mai exista si alte arestari. "Va spun ca, in continuare, ma astept la alte arestari, la inscenari, la cele mai grele lucruri. Pentru ca Puterea din Romania, dupa momentele de la Iasi, pe care nu le-am provocat noi asa cum am fost acuzati, dupa ce s-a intamplat la Mioveni unde nu am avut vreun amestec, Puterea e in panica. Iminenta aliantei pe care am anuntat-o ii tulbura teribil", a mai precizat Antonescu.

Sursa: jurnalul.ro

Foto: Intact Images

Negocierile dintre Emil Boc, sindicate si patronate merg inainte... Diagnostic: Constantin Nicolescu a suferit un accident vascular cerebral...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x