Antena Căutare

Crin Antonescu: "Nu avem ce discuta cu acest Guvern!"

Crin Antonescu a comentat luni revenirea lui Raed Arafat in Ministerul Sanatatii si a explicat ce inseamna acest lucru pentru Putere, dar si pentru protestatari.

Este evident ca Puterea a facut un gest prin care a incercat sa dea satisfactie protestatarilor. E clar care este interesul Puterii, dar nu este o solutie.

Il consider in continuare pe domnul Arafat un om si un profesionist admirabil. El n-a cedat cu nimic, el s-a intors in conditiile lui, nu in conditiile lor. Nu are cine sa-si ceara scuze, nu imi fac iluzii. Protestele doar au fost prilejuite de Raed Arafat.

Noi ca partid politic si ca uniune am actionat in limita parghiilor pe care le avem. Am solicitat convocarea unei sesiuni parlamentare. Avem un singur subiect de discutie: cum organizam mai repede alegeri parlamentare legislative. Guvernul uita sa spuna ca fura de rupe, ca este culmea dispretului fata de cetateni.

Cei de la Guvern au devenit dintr-o data foarte amabili cu sindicatele, dar adevarata lor problema este in strada. Noi nu avem ce sa discutam cu acest guvern!

Foto: Intact Images

Parvulescu: "Daca ajungem la cateva sute de mii de protestatari s-ar putea ajunge la caderea Guvernului"... Emil Boc face concesii la presiunea strazii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x