Antena Căutare

Crin Antonescu: Romania nu are in continuare prim-ministru

Liderul PNL si copresedintele USL, Crin Antonescu s-a aratat dezamagit de discursul de marti seara al premierului MRU in cadrul emisiunii "Sinteza Zilei".

"Am aflat ca in continuare Romania nu are prim-ministru sau alt prim-ministru decat Traian Basescu. Si astfel nu poate fi interlocutor. Domnia sa nu a reusit sa ne explice cine l-a pus prim-ministru, pe cine reprezinta el? Ca sa stim cu cine stam de vorba. Mai ales intr-o chestiune extrem de importanta cum este cea de la Targu Mures. [...] Asta il recomanda ca pe un inalt functionar public, un prim secretar public cel mult. Noi chiar daca vrem sa dialogam nu mai avem cu cine", a precizat Crin Antonescu.

"Am vazur o nota de aroganta de suficienta si de departare de ce inseamna viata acestei tari, dar de ce nu exista o conexiuni reala cu viata cu societatea? 19 milioane de oameni inseamna suferinte, sperante, impliniri, cariere. Lucrurile acestea nu sunt cifre, sunt oameni vii! Distanta pe care domnul ministru o are fata de acest lucruri mie mi-a produs o impresie proasta", a mai spus liderul PNL.

Crin Antonescu: Am ras cu totii de "telefonul" lui Ungureanu catre Ponta

Replica lui Antonescu: Sfarsitul mandatului il va gasi ghemotoc pe Basescu

Foto: Intact Images

Crin Antonescu: Am ras cu totii de "telefonul" lui Ungureanu catre Ponta... Spanu, deputat PDL, vrea sa inchida televiziunile care instiga la revolta impotriva institutiilor statului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x