Antena Căutare

Cristian Popescu, candidat USL la Sectorul 4

Liderul PSD, Victor Ponta a anuntat astazi ca pentru functia de primar al Sectorului 4 va candida din partea USL Cristian Popescu Piedone.

Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, fost membru PC, dar care trecuse la UNPR, va candida din partea USL pentru un nou mandat


"Nu-mi tradez cetatenii sectorului 4. Am ramas loial lor", a declarat Cristian Popescu Piedone.

In 9 martie, secretarul general al UNPR, Neculai Ontanu, declara ca formatiunea sa are candidati proprii la toate primariile de sector ale Capitalei, context in care il nominaliza candidat al Uniunii la Sectorul 4 pe Cristian Popescu Piedone.

Piedone si-a dat, la sfarsitul lunii septembrie, demisia din toate functiile detinute in Partidul Conservator (presedinte al PC Bucuresti si vicepresedinte al PC). Nemultumirea lui Piedone ar fi plecat, potrivit unor surse politice, de la faptul ca PC nu a reusit sa il impuna drept candidat al USL la Primaria Capitalei. In pofida demisiei, Piedone a ramas membru al PC.



foto: Intact Images

Victor Ponta: "Cativa PDL-isti NU vor fi primiti niciodata in USL"... Prioritatile lui Prigoana: Cainii, securitatea cetatenilor si locurile de parcare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x