Antena Căutare

Dăncilă: Am crezut că aţi înţeles că nu puteţi veni în Parlament cu temele nefăcute. Aţi avut în favoarea voastră un demers virulent al candidatului Iohannis. Tăriceanu a căzut în capcana lui Ponta

Premierul Viorică Dăncilă răspunde criticlor din moţiunea de cenzură, lansând un atac dur la adresa susţinătorilor acesteia.

Premierul Viorică Dăncilă răspunde criticlor din moţiunea de cenzură, lansând un atac dur la adresa susţinătorilor acesteia.

Ea le-a reproşat susţinătorilor moțiunii, cărora le-a reproşat că au venit cu temele nefăcute în Parlament.

A vorbit despre demersul virulent al candidatului Iohannis împotriva Guvernului, iar despre fostul partener de guvernare Călin Piopescu Tăriceanu a afirmat că a căzut în capcana lui Victor Ponta şi că are un apus lamentabil al carierei politice.

Pe Ponta l-a numit premierul demisionar pe Facebook.

”În text vă arătaţi currajoşi, dar veniţi în faţa românilor şi prezentaţi programul şi echipa de guvernare”, a cerut ea opoziţiei.

Sursa : news.ro

Dăncilă, în Parlament: Văd aceiaşi oameni politici amatori şi iresponsabili; am crezut că aţi înţeles că nu puteţi veni ... Senator adus cu ambulanța ca să voteze la moțiunea de cenzură de azi! „Pe propria răspundere...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x