Antena Căutare

Dăncilă anunţă că, în condiţiile în care Iohannis îşi menţine refuzul de a participa la dezbatere, ea va transmite un mesaj către români, la finalul campaniei

Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, Viorica Dăncilă, anunţă că va fi prezentă, vineri, la ora 20, la Palatul Parlamentului pentru dezbaterea cu Klaus Iohannis, însă dacă acesta "îşi menţine refuzul" de a participa, ea va transmite un mesaj către români, la finalul campaniei electorale.

"Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, Viorica Dăncilă, invită reprezentanţii mass-media la Palatul Parlamentului în seara zilei de vineri, 22 noiembrie 2019. Viorica Dăncilă va fi prezentă la ora 20 în sala Spiru Haret, nivelul P, pentru o dezbatere cu reprezentantul PNL Klaus Iohannis, contracandidatul ei în alegerile prezidenţiale", a anunţat PSD. Reprezentanţii partidului precizează că vineri Viorica Dăncilă l-a contactat personal pe Klaus Iohannis, reînnoind propunerea PSD pentru o dezbatere faţă în faţă înaintea alegerilor din 24 noiembrie.

"În condiţiile în care Klaus Iohannis îşi menţine refuzul de a participa la dezbatere, Viorica Dăncilă va transmite, aşa cum a promis, un mesaj către români la finalul campaniei electorale pentru turul al doilea al alegerilor prezidenţiale", arată PSD. Prezidenţiabilul PSD Viorica Dăncilă se adresează, într-o scrisoare deschisă, românilor, jurnaliştilor, formatorilor de opinie, lansând un apel public pentru a-l chema pe contracandidatul său Klaus Iohannis la o dezbatere începând cu ora 20:00, la Palatul Parlamentului. Ea îl acuză din nou pe preşedinte că fuge de întrebări şi anunţă că echipa sa de campanie încearcă să contacteze staff-ul lui Iohannis.

Senatorul PNL Alina Gorghiu afirmă, referitor la dezbaterea solicitată vineri de liderul PSD, Viorica Dăncilă, că preşedintele Klaus Iohannis se află la Bacău, "la o dezbatere deschisă cu cetăţenii". "Deci nu cred că se supără cineva că nu va da curs invitaţiei de a se întâlni cu dumneavoastră la Parlament. Şi să vă spun eu ce este “DE NEACCEPTAT”. Frica PSD de a se întâlni cu electoratul, de a cere direct cetăţenilor să meargă la vot!", spune Gorghiu, care întreabă: "Nu mai bine ar ieşi cei de la PSD puţin pe stradă, să mai simtă ce gândesc oamenii?".

Sursa : news.ro

Klaus Iohannis susţine alegerea primarilor în două tururi de scrutin şi modificarea legii în Parlament, nu prin OUG... Iohannis, în ultima zi de campanie: A fost o campanie bună, am avut întâlniri cu peste o sută de mii de oameni în total ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x