Antena Căutare

Dăncilă: Credeam că veţi vorbi despre viziunea dumneavoastră, despre echipa cu care veţi guverna. Cred cu tărie că, atunci când pierdeţi dumneavoastră, câştigă ţara

Premierul Viorica Dăncilă a transmis celor din opoziţie că a crezut că ei vor vorbi despre viziunea lor despre guvernare şi vor prezenta echipa cu care vor guverna. Primul ministru a mai afirmat că, atunci când opoziţia pierde, câştigă ţara.

Premierul Viorica Dăncilă a transmis celor din opoziţie că a crezut că ei vor vorbi despre viziunea lor despre guvernare şi vor prezenta echipa cu care vor guverna. Primul ministru a mai afirmat că, atunci când opoziţia pierde, câştigă ţara.

Dăncilă a spus în dreptul la replică, răspunzând afirmaţiilor făcute de Raluca Turcan, că nu îşi permite niciodată să facă ameninţări cu dosare penale. "Doamna Turcan, ameninţarea cu dosare penale la care aţi făcut referire, nu mi-aş permite niciodată, dar niciodată să fac acest lucru pentru că aş avea impresia că sunt de acord cu ceea ce a făcut liderul dumneavoastră de partid, dosar penal pentru înaltă trădare, pentru un parteneriat strategic. Dumneavoastră puteţi să vă daţi lecţiile în acest domeniu, noi urâm acest lucru şi nu vom face niciodată acest lucru, cred că vorbiţi din proprie experienţă”, a spus premierul. Dăncilă i-a spus lui Ponta că nu va trada PSD, aşa cum a făcut-o fostul premier şi nu o să-şi dea demisia pe Facebook şi fără să vorbească cu membrii partidului despre acest lucru. "Domnule Ponta, e greu să vă răspund, dar pot să afirm un lucru cu tărie, pot afirma un lucru cu tărie, nu o să trădez niciodată acest partid, o să am puterea să fiu mai bărbat decât dumneavoastră, să stau în picioare chiar când acest partid trece printr-o criză, nu o să îmi dau demisia pe Facebook şi să-mi dau demisia din premier, fără a vorbi cu membrii partidului. Nu aţi înţeles un lucru, poate o parte din colegi i-aţi minţit, cum ne-aţi minţit de fiecare dată şi i-aţi făcut să vină alături de dumneavoastră. Sunt convinsă că îi veţi trăda şi pe ei cum aţi trădat acest partid, cum ne-aţi trădat pe noi toţi. Dar la dumneavoastră măsura obrăzniciei şi misoginismului este cunoscută, nu mai miră pe nimeni”, a mai transmis Dăncilă. Premierul i-a spus lui Călin Popescu Tăriceanu că această guvernare este şi a liderului ALDE şi că ii pare rău că acesta s-a întors împotriva social-democraţilor. "Călin, poate aş fi de acord cu tot ce ai spus, totuşi nimic şi nimeni nu explică lipsa asumării până la capăt a unei guvernări din care ai făcut parte de la început până la precampanie, iar astăzi vrei să îi pui capăt. Domnul Tăriceanu, guvernarea aceasta este şi guvernarea dumneavoastră, îmi pare rău că te-ai întors împotriva noastră, dar cred că mai mult te-ai întors împotriva ta”, a explicat Viorica Dăncilă. Ea le-a mai spus celor din opoziţie că au vorbit pe lângă subiect şi nu au prezentat viziunea lor cum vor să guverneze această ţară. “Aţi vorbit mult, stimaţi colegi, dar degeaba, tot pe lângă subiect, tot nu am auzit cum vreţi să guvernaţi această ţară şi cu cine. Credeam că veţi vorbi despre viziunea dumneavoastră, despre echipa cu care veţi guverna. Cred cu tărie că atunci când pierdeţi dumneavoastră, câştigă ţara şi câştigă românii, oamenii responsabil nu pot vota această moţiune astăzi, de aceea cred că această moţiune nu va trece pentru binele aceste ţări pentru binele românilor, care cred în lucruri concrete, nu în ură jigniri, obrăznicie şi dezbinare”, a spus Dăncilă în finalul discursului.

Sursa : news.ro

Moțiunea de cenzură 2019. Senator adus cu salvarea la vot. Și-a amânat operația și a ieșit din spital pe semnătură. Vide... Dacian Cioloș, prima reacție după demiterea Guvernului: ”Îi cerem președintelui Klaus Iohannis să convoace consultări!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x