Căutare Live

Daniel Funeriu, in locul lui Valeriu Turcan in Consiliul de conducere al ICR

Presedintele Traian Basescu a semnat, vineri, Decretul privind eliberarea lui Valeriu Turcan din functia de membru in Consiliului de conducere al Institutului Cultural Roman si numirea lui Daniel Petru Funeriu in calitatea de membru in Consiliul de conducere al Institutului.

Presedintele Traian Basescu l-a numit pe Valeriu Turcan in Consiliul de conducere al ICR in septembrie 2011.

La acea vreme, Turcan era consilier prezidential pentru Comunicare Publica si purtatorul de cuvant al sefului statului.

Daniel Funeriu este consilier prezidential din februarie acest an. El a ocupat functia de ministru al Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului in guvernul condus de Emil Boc, incepand din decembrie 2009.

Anterior functiei de ministru, Funeriu a fost vicepresedinte al Comisiei prezidentiale pentru politici in educatie si cercetare, precum si europarlamentar si membru in grupul de experti pentru elaborarea "Strategiei cercetarii din Romania intre 2007 si 2013".

Foto: Intact Images

Andrei Marga: Pe agenda MAE se afla lansarea la un nivel nou a relatiilor cu Africa... Victor Ponta, la Piatra Neamt: Faceti un apel la 112 sa-l ia pe Pinalti!...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri