Antena Căutare

Delegatia FMI, BM si CE, in discutii cu presedintele Traian Basescu la Palatul Cotroceni

Presedintele Traian Basescu discuta la aceasta ora la Palatul Cotroceni cu delegatiile FMI, BM si CE. Intalnirea este e doua in aceasta saptamana, dupa cea care a avut loc marti.

Potrivit unor surse politice, la intalnire s-ar afla si premierul Emil Boc. Premierul Emil Boc si reprezentantii FMI au convenit ca in noua scrisoare de intentie sa fie mentinuta prevederea conform careia salariile din sectorul public si pensiile pot fi majorate "prudent" pe parcursul acestui an, daca situatia economica va permite, fara insa sa fie luata o decizie concreta.

Traian Basescu le-a spus, marti, reprezentantilor delegatiei FMI, BM si CE, ca semnalele de la Consiliul European informal de la Bruxelles sunt pozitive si ca, probabil, imaginea UE si a zonei Euro va fi upgradata de catre investitori.

Foto: Intact Images

VIDEO! Igas continua seria greselilor gramaticale: Cetatenii sa nu plece din localitate decat daca este "IMPETUOS&q... Kelemen Hunor: Anticipate doar intr-un singur caz - "un cvasi-consens intre partidele politice si presedinte"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x