Căutare Live

Deputatul PNL Matei Dobrovie spune că Nicuşor Dan este cel mai bun candidat pentru Primăria Capitalei: ”Nu ne mai putem permite încă patru ani cu Firea Faliment ar fi un dezastru pentru Bucureşti”

Deputatul PNL Matei Dobrovie afirmă că Nicuşor Dan este cel mai bun candidat pentru Primăria Capitalei dintre cei care şi-au anunţat intenţia de a candida până acum, argumentând că ”nu ne mai putem permite încă patru ani cu Firea Faliment”.

”Nicuşor Dan este cel mai bun candidat pentru Primăria Capitalei, dintre cei care şi-au anunţat intenţia de a candida până acum din partea dreptei”, scrie deputatul PNL Matei Dobrovie pe pagina sa de Facebook.

El consideră că Nicuşor Dan, candidat independent, susţinut de toate formaţiunile politice declarate de dreapta, ar fi cel mai bine plasat s-o învingă pe Gabriela Firea.

”După o luptă de peste zece ani cu mafia imobiliară, pentru salvarea spaţiilor verzi şi a clădirilor de patrimoniu, el se bucură, pe bună dreptate, de cea mai mare credibilitate în Bucureşti. Ca şi candidat independent, susţinut de toate formaţiunile politice declarate de dreapta, ar fi cel mai bine plasat s-o învingă pe Gabriela Firea, în cazul în care alegerile locale rămân într-un singur tur. De ce? Deoarece cunoaşte bine administraţia publică, ştie care sunt problemele Bucureştiului şi are soluţiile corecte, are notorietatea şi intenţia de vot cea mai mare, este perseverent şi iubeşte acest oraş”, mai scrie Matei Dobrovie.

El spune că, încă patru ani cu Gabriela Firea în funcţia de primar general al Capitalei ar fi un dezastru.

”Nu ne mai putem permite încă patru ani cu Firea Faliment. Ar fi un dezastru pentru Bucureşti!”, mai spune Dobrovie.

Sursa : news.ro

Klaus Iohannis se va întâlni cu preşedintele Consiliului European, Charles Michel, pentru a discuta despre bugetul Uniun... Ultima oră! Închisoare cu executare pentru Valeriu Zgonea, fostul președinte al Camerei Deputaților...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri