Antena Căutare

Dolj: Scandal între mai multe persoane în faţa unei secţii de votare. Poliţistul aflat în zonă a aplanat conflictul

Un scandal între mai multe persoane a avut loc, duminică seară, în faţa unei secţii de votare din judeţul Dolj, conflictul fiind aplanat de poliţistul care asigură paza secţiei respective.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţiei al Judeţului Dolj, duminică seară, în faţa unei secţii de votare din Cleanov, a avut loc un conflict spontan între mai multe persoane, care se aflau în zona respectivă.

“Poliţistul aflat în serviciul de pază la secţia de votare a intervenit cu celeritate pentru aplanarea stării conflictuale, ordinea publică fiind astfel restabilită”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

În urma acestui scandal, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Sursa : news.ro

Senator PSD: Nu e cea mai fericită seară a PSD, este un scor pe care PSD nu l-a mai avut prin candidatul său... Dan Barna: Îl felicit pe Klaus Iohannis. Aştept să înceapă imediat discuţiile cu partidele politice pentru declanşarea a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x