Antena Căutare

Dorel Viorel Ursu, fost deputat PDL: 5 milioane de romani vor vota cu actuala putere

5 milioane de voturi pro PDL sunt pregatite pentru viitoarele alegeri. Cel putin asa spune fostul deputat PDL si ministru de Externe, Dorel Viorel Ursu.

Intrebat pe ce bazeaza cand ofera aceste cifre, Ursu a spus ca aparatul de partid in institutii va obtine aceste voturi pentru PDL.

3 milioane de romani, vot prin corespondenta

Pe langa aceste milioane presupuse de voturi, Radu Tudor a comentat modul in care a fost elaborat proiectul de lege al voturilor prin corespondenta la Ministerul de Externe.

"In calitate de om politic Baconschi a spus va aduce un milion de voturi PDL-ului. Potrivit Constitutiei, tu ca om politic, trebuie sa fii om apolitic, iar cand tu spui ca vei aduce 1 mil de voturi am o mare problema. Daca tu vrei sa folosesti ministerul de Externe pentru a obtine voturi pentru PDL am o mare problema", a comentat Radu Tudor intentia de frauda a Ministerului de Externe al Romaniei.

"Proiectul de lege prin corespondenta ne va aduce un milion de voturi. E un obiectiv care va fi atins, este declaratia lui Teodor Baconschi la un congres al partidului democrat liberal.

"Sutele de primari racolate de actuala putere vor lua banii castigatori. Primarii astia nu-s tampiti, ei vor lua calul castigator, care e USL-ul. Vad si ei sondajele. Iau banii de la PDL si de la Boc si ii vor pacali", a mai spus Tudor.

Foto: Intact Images

Basescu: Nu voi renunta la ideea unei legi a reorganizarii administrative... Gigi Becali este pe primul loc la absente la sedintele Parlamentului European...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x