Antena Căutare

Elena Udrea: “A venit vremea sa invete si PSD ca justitia se respecta”

Presedintele PDL Bucuresti, Elena Udrea, a comentat astazi reactiile social-democratilor pe marginea cazul presedintelui CJ Arges, afirmand ca este timpul ca si PSD sa invete ca justitia trebuie respectata

"Pacat ca PSD, cu un fost procuror in frunte, nu reuseste sa se dezbare de practicile care l-au consacrat de-a lungul timpului. Ne-amintim de ei cu Bivolaru la Parchet, de protestele din timpul anchetelor si perchezitiilor la Adrian Nastase acasa. Ar trebui sa vina vremea sa invete si ei ca totusi justitia se respecta. Ma intreb daca domnul procuror Ponta primea ordine de la Nastase, cand avea activitate de procuror, pentru ca altfel nu-mi explic de ce este asa de sigur ca se fac presiuni politice sau se dau ordine din partea politicului asupra procurorilor", a declarat Elena Udrea, la RFI.

Liderul democrat-liberal a apreciat ca PSD ar face un joc duplicitar in pozitia pe care o afiseaza fata de politicienii care au probleme cu justitia.

"Ne-am obisnuit ca PSD, atunci cand are probleme cu coruptia prin unul dintre membrii sai, sa acuze jocuri politice. Daca se intampla sa fie de la PDL persoana care are probleme cu justitia, atunci sigur, este corupt si tot partidul este corupt. Dar, daca e de la PSD, sunt jocuri politice. Surprinzator a fost ca si domnul Antonescu s-a amestecat si a iesit in suita asta de persoane care au turnat acuzatii la adresa PDL", a conchis presedintele PDL Bucuresti.

Sursa: jurnalul.ro

Foto: Intact Images

Boc: Opozitia incearca sa ascunda o posibila fapta de coruptie a unui membru PSD printr-un circ mediatic... Negocierile dintre Emil Boc, sindicate si patronate merg inainte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x