Antena Căutare

Elena Udrea: ISC, reorganizat dupa harta PDL cu 8 megajudete

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, a declarat, luni, ca Inspectoratul de Stat in Constructii va fi reorganizat pe forma regiunilor de dezvoltare economica, mentionand ca vor disparea 125 de posturi, cele mai multe fiind de soferi, secretare si "sefi".

Udrea a precizat ca, pana se ajunge la un acord privind reorganizarea administrativa, se va face reorganizarea deconcentratelor pe forma regiunilor de dezvoltare economica.

"Cel putin la mine la minister, deja am proiecte pentru Inspectoratul de Stat in Constructii, pe care-l reorganizam pe forma de regiuni de dezvoltare economica si vreau sa spun ca avem o reducere de 18% la personal si de 15% la cheltuieli, plus faptul ca o multime de sedii din fiecare judet raman disponibile si le putem pune la dispozitia primariilor", a precizat Udrea, inainte de sedinta BPN al PDL.

Ea a mentionat ca va ramane un inspectorat in constructii la nivelul fiecarui regiuni, iar la nivelul fiecarui judet vor romane doar inspectori.

"Vreau sa va spun ca, din posturile care se reduc, cele mai multe sunt posturi de soferi si de secretare si, sigur, foarte multe posturi de sefi. Deci la nivelul judetelelor nu mai vorbim de sefi, vorbim de inspectori in constructii care isi vor face treaba, iar un aparat de conducere va exista doar la nivelul regiunii. Dispar 125 de posturi din totalul de 865", a spus Udrea.

Ea a precizat ca la nivelul reorganizarii Inspectoratului in Constructii a lucrat pe varianta opt regiuni de dezvoltare economica, asa cum sunt in prezent.

Sursa: Jurnalul National

Traian Basescu, in Parlament: "Sa lasam tara sa respire... discutam dupa vacanta"... Discursul lui Basescu de Ziua Drapelului, inspirat de pe Wikipedia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x