Antena Căutare

Elena Udrea: MDRT si-a atins obiectivele prin parteneriatul cu Lucian Bute

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, a declarat, in cadrul unei conferinte de presa ca este multumita de colaborarea cu Lucian Bute si ca acesta are toata admiratia si recunoasterea romanilor. Ministrul s-a declarat bucuroasa de faptul ca a contribuit la indeplinirea dorintelor romanilor, dar si dorintei lui Lucian Bute de a lupta in tara.

"Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului si-a atins obiectivele prin parteneriatul cu Lucian Bute. Pentru acest parteneriat, ministerul a alocat 1,9 milioane de euro plus TVA, din fonduri europene, bani care nu puteau fi utilizati in alte scopuri decat cele stabilite".

De asemenea, oficialul a dorit sa anunte si cifrele oficiale la nivel de audienta. Astfel, Elena Udrea a anuntat ca, in cel mai bun moment al meciului, erau circa 4,5 milioane de romani care urmareau partida de box.

Totodata, Elena Udrea a tinut sa dea replica celor care au contestat utilitatea fondurilor si implicarea MDRT in organizarea galei de box.

„Sunt unii care contesta utilitatea acestor fonduri, dar si implicarea MDRT in contextul organizarii galei de ieri seara. As dori sa precizez domnului Voiculescu, patronul Antenelor, ca nimeni nu i-a oprit pana acum sa organizeze aceste meciuri cu valorile Romaniei, la fel cum nimeni nu ii opreste nici de aici mai departe."

In final, ministrul a tinut sa il mai felicite o data pe Lucian Bute pentru victoria in fata lui Mendy, dar si pentru ca reprezinta Romania cu succes peste tot in lume.

Udrea, despre huiduielile de la meciul lui Bute: "Nicio fapta buna nu ramane nepedepsita"



Antena3

Foto: Intact Images
PDL blocheaza fonduri europene de 10 milioane de euro... Daniel Funeriu cumpara semne de circulatie si papusi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x