Antena Căutare

Elena Udrea: Ponta este "regele sexgate-ului din PSD"

"Un flacau care a ajuns presedinte de partid inainte de a depasi faza concursurilor de frumusete terminate cu dosare penale de la organizatia de tineret a PSD". Asa il caracterizezaa ministrul Elena Udrea pe presedintele PSD, Victor Ponta, pe blogul persoanal. Udrea raspunde astfel declaratiilor sefului PSD care a lansat ipoteza ca ministrul ar fi Regina in scandalul mitei din vami.



"Ma pomeneste atat de des in ultima perioada, incat nu poate fi vorba de altceva decat despre o obsesie chinuitoare pe care a dobandit-o in ceea ce ma priveste", scrie ministrul pe blogul persoanal.

"Doar in mintea lui Victor Ponta este posibil ca Gheorghe Falca, membru al partidului inca de la inceputurile acestuia, sef de filiala locala si primar al Aradului in vremurile in care eu abia paseam in politica, sa fie omul meu sau protejatul meu. La fel si Traian Igas sau Sorin Blejnar sunt, in logica bolnava a lui Ponta, asociati cu Gheorghe Falca doar fiindca sunt din aceeasi organizatie judeteana. Si de aceea toti trei ar fi protejatii mei", mai scrie Udrea.

"Victor Ponta este un ipocrit si un farseur. El este bufonul curtii regelui. Nimic din ceea ce spune nu poate fi luat in considerare fiindca totul se sprijina pe o minte bolnava, pe o logica stramba si pe o lipsa de caracter uluitoare. Daca folosim logica lui Ponta, concluzionam ca el insusi este regele sexgate-ului din PSD, din moment ce personal i-a promovat si sustinut pe liderul organizatiei de tineret si pe ceilalti PSD-isti marcanti implicati intr-un caz de prostitutie cu adolescente si proxenetism", a incheiat Elena Udrea.

Citeste si Jurnalul!

Foto: Intactimages

Cristian Popa: "Nu as accepta sa fiu premier. Vreau sa imi continui activitatea in BNR"... Fisura in coalitia de guvernare? UDMR Bihor a semnat un pact de colaborare cu USL...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x