Căutare Live

Emil Boc, catre primarii PDL: "Nu mai faceti parcuri in paduri!"

Premierul Emil Boc a insistat astazi, la Sibiu, in fata colegilor sai de partid, majoritatea primari, pe prioritizarea investitiilor facute cu bani publici, avertizandu-i pe acestia ca s-a terminat cu amenajarea de parcuri in paduri sau a patinoarelor si salilor de sport in localitati unde drumurile sunt de pamant.

"PDL trebuie sa ia taurul de coarne. Este vorba de masuri nepopulare. Facem o investitie uneori de care se minuneaza oamenii. Parcuri in padure. Greseli de neiertat. Va asigur ca nu se va mai repeta. Sunt investitii care nu se justifica. Degeaba alocam resurse"


Boc s-a aratat nemultumit de faptul ca in trei ani de guvernare a reusit sa faca numeroase investitii, insa multe nu au fost analizate cum trebuie de primari, dovada ca exista investitii vechi de dinainte de 1990 despre care, acum, nimeni nu are curajul sa spuna ca nu se mai justifica.

"Degeaba faci sala de sport intr-o comuna, un patinoar, daca drumul este de pamant. Avem 40.000 de investitii in Romania. Unele incepute inainte de 1989. Unele poate nu mai trebuie sa fie continuate. Nu e o politica foarte populara, dar este eficienta, domnilor primari", a declarat Emil Boc.

Premierul le-a reamintit celor prezenti ca a fost primar si ca oamenii vor sa vada proiecte bune pentru comunitate, duse la bun sfarsit.

sursa: Jurnalul

foto: Intact Images

Crin Antonescu: "Liiceanu si Plesu sunt lasi, tac malc la mitocaniile lui Basescu"... Sulfina Barbu, realeasa in functia de presedinte al Organizatiei de Femei a PDL...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri